Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Aker Elitehåndballskole

Aker Elitehåndballskole i høstferien 28.-30.09 (J/G f 2005-2007)

Etter 2 meget vellykkede håndballskoler i sommer så er invitasjonen nå ute for en utrolige spennende elitehåndballskole i høstferien! Det går over 3 dager i den nye Ullernhallen og du vil møte stjernene fra Aker sitt eliteserielag som gleder seg til å gi deg gode råd og tips for at du skal utvikle deg videre som håndballspiller! Aker hadde veldig stor pågang i sommer og det var mange på venteliste da, så meld deg på umiddelbart for å være sikret plass!

Tid/sted:

Jenter/Gutter født 2005-2007 (Ullern har håndballskole for de yngre)

Høstferien: 28.-30. september

Mandag – onsdag kl. 1300-1900

Nye Ullernhallen


Innhold: 

Er du født mellom 2005 og 2007 og har et genuint ønske om å utvikle deg som håndballspiller? Da er Aker sin elitehåndballskole stedet å være!

Vi er veldig opptatt av at hver enkelt spiller får en tett oppfølging og utvikler tekniske, taktiske, teoretiske og fysiske håndballferdigheter gjennom uken. Som de kan ta med seg tilbake til den daglige treningen i klubb.

Vi kommer til å dele opp gruppene etter alder og nivå slik at vi får mest mulig homogene grupper!

Vi kommer også naturligvis til å tilpasse oss myndighetenes råd i forhold til smittevern!

Siden tidspunktet er fra 13.00-19.00 blir det servert middag hver dag kl 16.30.


Instruktører

Akertrener Henrik Wilhelmsen vil ha hovedansvaret for håndballskolen, og vil være til stede alle dagene! Eliteseriespillerne til Aker vil utgjøre hovedtyngden av trenerne. I tillegg kan det komme noen overraskelser utenifra.

Så kvaliteten på instruktørene er meget god og de gleder seg veldig til å dele sin erfaring og kunnskap med dere gjennom uken!

Det blir naturligvis muligheter for å skrive autografer og ta bilder sammen med stjernene gjennom uken!


Pris og betaling:

Prisen for elitehåndballskolen er 1.500kr. Det inkluderer middag og frukt alle dager og et meget godt sportslig opplegg.


Dere melder dere på gjennom denne linken til deltager.no. Skulle det bli endringer på koronasituasjonen slik at myndighetene anbefaler oss og ikke gjennomføre, så vil dere få hele påmeldingen refundert. Så det påløper ingen risiko å melde seg på.


Påmeldingsfristen er 22 september, men det er begrenset med plasser så «førstemann til mølla»


PS! Har ditt barn allergier vi må ta hensyn til så føres dette opp i påmeldingen.


VI GLEDER OSS!


Her er noen av våre tilbakemeldinger fra deltakerne etter sommerens elitehåndballskoler:

«Jeg vil bare berømme dere for en fantastisk gjennomført uke, det beste min datter noengang har opplevd (hennes egne ord). Ekstremt høyt nivå!»

«Ville bare si takk for et supert opphold på håndballskolen denne uka.
Min datter har kommet hjem hver kveld veldig fornøyd og full av opplevelser å fortelle om. Motivasjonen for en ny sesong er nå på topp!»

«Takk for fantastisk fin håndballskole! Dette har dere klart strålende😊 07 jentene koser seg og de gleder seg allerede til neste runde i august!»

«Tusen takk for et flott tilbud!! Min datter har vært på håndballskole 2 ganger tidligere, dette tilbudet ligger langt, langt over det hun har opplevd før. Det er virkelig et plaster på såret for alle avlyste cup’er.

Har fått hjem en veldig fornøyd spiller (selv om hun var fryktelig sliten i går).»


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon