Sikkerhetskurs Elv (med KayakVoss)

Uansett om du fersbakt elvepadler som nettopp tok grunnkurset eller om du har en del erfaring fra før er det alltid lurt å holde seg oppdatert på elveredningsteknikker. Når du palder elv har du sikkert opplevd at det er store krefter i vannet. I dette kurset skal du lære hvordan man ferdes på dette elementet på en tryggere måte, hvordan man sikrer seg selv og andre på vannet og hvordan man handtere situasjonen når noe ikke går som planlagt. 

Sikkerhetskurs er det andre kurset etter grunnkurset på våttkortstigen på elv og er alltid greit å ha ;-) 

Mer detaljer om kursinnholdet finner du her: https://www.kayakvoss.net/npf-courses

Kurset koster 1500kr for oss med BSI spesialpris. Dette inkluderer ikke utstyr men du kan som vanlig leie alt som trengs gratis fra Nøstet som BSI medlem. Ellers så kan du og velge å leie utstyr fra KayakVoss (som inkluderer tørrdrakt): Dette koster 400kr i tilegg.

Kurset går over 16 timer, begynner lørdag morgen og slutter søndag kveld. Vi kommer med informasjon om oppmøtested og tid i en informasjons-epost rett før kurset. 

Det må være minst 4 påmeldte for at vi kan holde kurs og maks 10.

OBS! I det siste har det dessverre vært stigende smittetall vedr. Sars-CoV-2 i Norge: Både KayakVoss og vi i BSI følge nøye med på situasjonen og forholder oss selvsagt til gjeldene smittevernregler. På den nåværende tidspunkt ser det ut slik at kurset kan gjennomføres på en trygt og smittfri måte. Vi krysser altså fingrene og informerer hvis situasjonen skulle endre seg.

Hvis du har spørsmål bare ta kontakt ved elv@bsipadling.no

Ses på elva

Patrick

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon