Grunnkurs i Elvepadling (med KayakVoss)

Er du klar for høstens eventyr?

BSI padling tilbyr også denne høsten andre gangen på rad, grunnkurs i elvepadling i samarbeid med KayakVoss.

Deres flinke instruktører er NPF sertifisert og skal vise deg alt du trenger for å trives på elva. Det blir gøy :) Etterpå får du altså tildelt grunnkurs elv som gir deg sertifiseringen at du kan faktisk utøve idretten på egenhånd. Mer detaljer om kursinnholdet finner du her: https://www.kayakvoss.net/npf-courses

Kurset ville normalt koster 2900kr (inklusive utstyrsutleie fra KayakVoss) men med BSI får du spesialpris:

2000kr ordinær og 1300kr for studenter hvis du stiller med eget utstyr (Husk at du kan gratis låne båt, åre, vest, spruttrekk, hjelm og våtdrakt fra BSI når du medlem). Bare send en melding når du har spørsmål rundt dette.

Ellers så kan du og velge å bruke KayakVoss sitt utstyrstilbud (som inkluderer tørrdrakt): Da koster det 2400kr/1700kr (ordinær/student).

Kurset går over 16 timer, begynner lørdag morgen og slutter søndag kveld. Vi kommer med informasjon om oppmøtested og tid i en informasjons-epost rett før kurset. 

Det må være minst 4 påmeldte for at vi kan holde kurs og det er plass til maks 10 deltaker.

OBS! I det siste har det dessverre vært stigende smittetall vedr. Sars-CoV-2 i Norge: Både KayakVoss og vi i BSI følge nøye med på situasjonen og forholder oss selvsagt til gjeldene smittevernregler. På den nåværende tidspunkt ser det ut slik at kurset kan gjennomføres på en trygt og smittfri måte. Vi krysser altså fingrene og informerer hvis situasjonen skulle endre seg.

Hvis du har spørsmål bare ta kontakt ved elv@bsipadling.no

Ses på elva

Patrick

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon