Sporkurs med Jan Thunem 14 og 15 nov.

Sporsøk er noe du kan lære alle hunder. Det betyr at du skal lære hunden å følge en bestemt lukt på marken. Du kan lære din hund opp til å følge et menneskespor, viltspor, blodspor m.m. Dette er en fantastisk øvelse som du og hunden vil ha mye glede av og en fin måte å la hunden få bruke sine sanser og lyster på. Ikke minst er dette fin mental trening for hund og eier. All kurs blir lagt opp slik at den enkelte får den hjelpen de trenger.

Er du videregående  fokuserer det ytterligere på sporutvikling og problemløsning i forbindelse med sporarbeid, og en bevisstgjøring på ens egne mål rundt det å gå spor med hunden.  

Jan Thunem har jobbet som patruljehundfører ved Hundetjenesten i Oslo politidistrikt siden 1995. Thunem har hatt fire godkjente politihunder i perioden 1995 -2015. Thunem har 20 års erfaring med å gjennomføre både grunnleggende og avanserte/videreutvikling sporkurser, både i grunnutdanningen og etterutdanning for politihundeførere. Thunem har mange års erfaring som dommer innen sporsøk, og har fungert som en sensor ved Politihøgskolen godkjenningsprøver. Thunem har også holdt mange sivile sporkurser i hele Norge både innen NBF, RIK og i Norske Redningshunder samt i England og Sverige.

 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon