Nytt blikk på autoimmun sykdom

Covid-19 og avstandskrav på arrangementer: De som er tilstede skal kunne holde minst 1 meters avstand til andre som ikke er i samme husstand eller tilsvarende nære, og avstanden må kunne holdes under hele arrangementet. Vi har derfor ikke åpnet for flere enn 100 deltagere per i dag. Vi tar forbehold om at statlige retningslinjer kan endre seg.

Mange som sliter med autoimmunitet og betennelsestilstander i kroppen har hatt god nytte av å spise mat som kan være gunstig for å dempe betennelser.

Bli med oss på temadag i Bergen lørdag 14. november i Festsalen på Grand Hotel Terminus.

Mange som har autoimmun sykdom får beskjed av legen sin om at kosthold ikke har noen betydning for sykdommen. Jo, det har det, sier legene Sofie og Erik Hexeberg, som har spesialisert seg på behandling av disse sykdommene ved hjelp av kostholdsendringer. Du kan bli kvitt den kroniske betennelsen og få en mye bedre hverdag med mindre medisiner, kanskje bli helt frisk, ved å spise betennelsesdempende (antiinflammatorisk) mat.

Legene Sofie og Erik Hexeberg har lang erfaring i kostholdsbehandling av en rekke betennelsestilstander. Vi kan nevne: fibromyalgi, slitasjegikt, leddgikt, eksem, psoriasis, autoimmun skjoldkjertelbetennelse, irritabel tarm, ulcerøs kolitt og Crohns sykdom. På dette kurset får du en gjennomgang av hvilke matvarer som fremmer betennelse i kroppen og hvordan dette kan testes ved hjelp av proteinintoleransetester. Du vil få kunnskap om individuell kostholdsbehandling av betennelsessykdommer. Du vil også få tips og råd om hvordan du kan spise for å forebygge/behandle betennelsestilstander i kroppen din.

PROGRAM:
09:15 - 09:50 Registrering
09:50 - 10.00 Velkommen
10.00 - 11.00 Hva er betennelser og autoimmune sykdommer? (Sofie Hexeberg) 
Hva er maten sammensatt av og hvordan påvirker den kroppen? (Erik Hexeberg)
11.00 - 11.30 Pause
11.30 - 12.30 Hvilke sammenheng er det mellom matintoleranse og betennelse/autoimmune sykdommer? (Erik Hexeberg)
12.30 - 13.00 Pause
13.00 - 14.00 Hva skal vi spise? (Sofie Hexeberg)
14.00 - 14.15 Spørsmål fra salen
 


Pris: 550 kr inkl. kaffe/te og lavkarbo pausesnacks (kr 450,- for medlemmer i Kostreform)
- Du kan lese mer og melde deg inn på www.kostreform.no
Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon