Pilates og baby over 6 måneder

Velkommen til kurs i  Pilates og baby. 

Gratulerer som mor. 

Kom i gang med en mild men effektiv treningsform i barsel tiden. Basic matte pilates øvelser vil bli introdusert og etterhvert som du blir sterkere vil du få mer utfordrende øvelser for mage og rygg. Vi avslutter eller starter timen med stretching og avspenning.  Barnet blir tatt med i øvelser der det passer og vi har alltid en liten økt hvor kun barnet er i fokus med babysang.

Denne timen er for de med barn over 6 måneder. Du trenger ikke å ha trent pilates tidligere for å være med, men kurset vil også være en videreføring for de som har vært med tidligere. Det vil tilrettelegges øvelser på hver og en sitt nivå. 

Barna får mer tilrettelagt aktivitet gjennom timen og har godt utbytte av å ha interaksjon med hverandre. 


Her er det lov til å skifte bleier og gi mat under timen, eller avslutte timen tidligere. Om barnet sover har du selvfølgelig mulighet til å delta uten å vekke barnet. 

Kurset går over 8 ganger og holdes på Pranahuset i Sandvika. 

Første kursdag onsdag 26. august  kl 0945 og hver onsdag kl 0945-1100  til og med onsdag 21. oktober.  Ingen kurs i høstferien uke 40.

Hilde Løset Myrvang er fysioterapeut og erfaren pilates instruktør. Hun har holdt mor og barn timer siden 2012 og jobber som fysioterapeut med fokus på  kvinnehelse på Sandvika Aktiv. Målet med kurset er økt kroppskontroll og  styrke.

Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe tlf. 99037033/hildeg@gmail.com, eller se mer info på våre hjemmesider: http://www.sandvikaaktiv.no/pilates-og-baby

Dersom du og din barsel gruppe ønsker eget kurs er det mulighet til det. Det må være minimum 6 deltagere for å sette opp kurs på et annet tidspunkt

Jeg gleder meg til å trene med deg og barnet ditt. 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon