Allsidig og variert trening med Ammeruds BLNO Marco Sanders, Orji, Armani, Kevin, Fredrik mm

Ammeruds BLNO trener og U18 landslagstrener Marco, sammen med BLNOs super veteran, tidligere landslagsspiller og idol finalist Orji, fører an et stort trener kobbel på hele 12 trenere.
Ahmed som er lærer til daglig på idrettslinjen på Bjerke tilfører teamet og ungdommen mye kvalitet og kunnskap. Videre har vi med oss dyktige unge BLNO spillerne i Kevin og Fredrik, og de vil få følge av enda flere fra BLNO. 
Trener teamet består av i alt 12 dyktige trenere. Fjorårets proff spiller Armani vil i slutten av uken være tilbake etter noen dager ferie fra campen. Med sin Yale Utdannelse i sports psykologi,  gir han ungdommen en ekstra dimensjon i treningen.

Allsidig og variert trening med dette flinke trener teamet, som skaper meget god stemning i hallen. Både barn, ungdom, trenere og foreldre har vært meget fornøyd så langt.  Dette er tredje av i alt 6 uker vi har på Apalløkka i sommer. 
Over 70 % av de som var med første uke er med denne uken, hvor vi har hele 93 deltagere med, mange var for sent ute og fikk dessverre ikke plass.  Ny mulighet neste uke, og det kan lønne seg å melde seg på raskt.

Unik mulighet til å bli kjent med og lære litt skills, teknikk, treningsmetoder, mm av Ammeruds BLNO spillere.  
Godt med kvalifiserte trenere som passer på at alle trives, og får muligheten til å utvikle seg, og ikke minst ha en gøy uke.

Ammeruds leder Helle Cecilie Stokke står ansvarlig for campen, sammen med Orji Okoroafor BLNO spiller og styremedlem.
Marco og Orji står får det sportslige tilbudet i nært samarbeid med trenerne.

Campen er denne uken åpen for alle i alder 10 - 19 år, som har lyst å bruke ferien litt aktivt. 
Både aktive spillere og de som har lyst å prøve seg litt.  
Vi deler opp i grupper etter alder og ferdigheter.

Vi disponerer begge idrettshallene, og har en utebane, i tillegg til Badevann og Lillomarka som ligger rett utenfor hallen.

VI TAR FORHOLDREGLER KNYTTET TIL SMITTEVERN, MED MAX 20 PERSONER PÅ HVER BANE.
Vi filmer og tar bilder under treningsøktene og i pauser, som vil kunne bli lagt ut på offentlig media og i markedsføring.
Ber om skriflig forbehold.

DET KOSTER 200 KR FOR ALLE DAGENE, 2 ØKTER PR DAG,
BEGRENSET MED PLASSER, SÅ MELD PÅ!

 VI SEES 😊

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon