Guidede kajakkturer på Helgelandskysten i juli og august

Opplev noen av verdens vakreste reisemål helt uten andre turister, bråk og larm. Bli med på en todagers padletur på Nord- Helgeland. Vi stiller med kajakker, padlebekledning og padleutstyr. VI stiller også med lokalkunnskap og padleerfaring slik at vi ivaretar sikkerheten din og sørger for en helt uforglemmelig padle- og turopplevelse.   


Turene starter på Onøy fergekai Eller på Røssøygården ut fra hvor deltagerne befinner seg. Herfra besøker vi badestrender i fleng og dyreliv på hjemmebane. 


Ruta tegnes opp som følge av værmeldinga samt deltagernes ønsker og erfaring , men vi legger opp til mest mulig padling  ut fra tidligere erfaring og ønsker. Vi legger inn gode pauser for både bading, snacks og beinstrekk langs ruta.
Vi spiser og tar pauser på idylliske sandstrender med utsikt over Helgelandsfjellene slik de beskrives i det gamlet sagnet om "Trollfjell i Nord". 

Deltagerne tar selv med mat, drikke og klær bortsett fra tørrdrakt/padlesko for de som leier dette av oss. Deltagerne på todagersturer tar med seg nødvendig campingutstyr eller reserverer selv overnatting på Røssøygården .

Vi gleder oss til å vise frem det aller beste Helgeland har å by på for en kajakkpadler 😀.Vel møtt!


 

Registration form