Rallylydighet -Konkurranse- / overtreningskurs for klasse 1 - Elite

Dette kurset er for deg som har trent en liten stund og planlegger å starte konkurranse, du har kanskje nettopp begynt å konkurrere eller er godt i gang i de høyere klasser.
Felles for dere alle er at dere har kjent på følelsene og nervene som leker med dere både før og under konkurransen.

Som toppidrettsutøver innen seiling har Lise bred erfaring med stressmestring i forbindelse med konkurranser og av den grunn også noen nyttige strategier for hvordan du kan få kontroll over nerver før du skal i ringen. På dette kurset vil Lise dele erfaringer og gi råd om hvordan det er lurt å planlegge trening og rutiner rundt konkurranser og det vil bli praktiske øvelser som utfordrer deg som hundefører.

Før lunsj: 
Kurset vil handle om konkurranse og overtrening.
Tenk over hva som er din utfordring under konkurranse. Er hunden uoppmerksom på deg, er den for eksempel alt for ivrig eller veldig dempet?
Hva med deg som fører? Hvordan er du i forkant og når du entrer konkurranseringen? Er det stor forskjell på deg når du trener kontra når du konkurrerer?
Her blir det praktiske øvelser og refleksjon.

Lunsj/hundelufting

Etter lunsj:

Hver kursdeltager skal velge ut fire spesifikke øvelser/momenter som de ønsker å få hjelp til innlæring av/ eller finpusse på utførelse. To hovedøvelser og to sekundære.

Har man andre spesifikke problemer knyttet til skilt eller bane som man ønsker hjelp/trening på kan også dette tas med. Alle kursdeltagere får i denne bolken individuell oppfølging knyttet til sine utfordringer.

Hver og en sender sine valgte momenter/problemstillinger på mail til ahkrallylydighet@gmail.com og disse vil bli videresendt til kursholder.
 

Kurset holdes utendørs på Asker Hundeklubb sin treningsbane på Dikemark.

Pris kr 1100,-

 

Overtreningskurs er alltids veldig morsomme og ikke minst lærerike – Velkommen!!


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon