Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Sangglede. Lær å synge på nettet

Karin er kjent for å være en inspirerende sangpedagog som bobler over av smittende entusiasme. 

Hun har jobbet som sanglærer i over ti år og har profesjons studie i pedagogikk, mellomfag i pykologi, grunnfag litteraturvitenskap og en treårig sanglærer utdanning i Complete Vocal Technique. Hun har også jobbet mye Roy Heart inspirert.
Kurset foregår i din egen stue, gjennom zoom på nettet, som du enkelt laster ned på telefon, nettbrett eller mac/pc.

Hun underviser i effektive og morsomme teknikker som gjør at du får mer kontroll på stemmen. Du lærer også gode oppvarmingsøvelser som gjør at det blir lettere å synge. 


Du lærer å synge lysere, få lengre toner, få mer kraft på stemmen, å bruke støtten som gjør det lettere å synge, å få mer kontroll på stemmen (renere toner) og å gjøre en sang magisk, og mye mer :-)

Du trenger ingen forkunnskaper. Dette er et kurs både for den som ikke kan synge, og den som kan, men har lyst til å lære mer. Du synger med den stemmen du har. Mange som er med vil nok kalle det et nybegynner kurs, men det er også masse å hente for den som kan synge.

På slutten av hver gang lærer hun dere noen nye sanger som svinger. Det kan være en sigøynersang eller en kjent låt. Sanger fra beatles, se min ild, Gabriellas song og mye annet, for å gi et hint.

Når det jobbes teknisk kan du bruke sanger du har selv hjemme og teste ut teknikkene på dem. 

Du vil få tilsendt en link til zoom på mail i god tid før kurset samt tekster på sanger som vi skal jobbe med.


Hjertelig velkommen. 

Bare spør hvis du skulle lure på noe. Dette er GØY! 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon