Sommerskolen uke 33

Brodd ønsker alle barn i født 2008 - 2014  hjertelig velkommen til GRATIS Sommerskole. 

Vi tilbyr:

Barnepass: Barna kan selv velge om de vil komme til frokost, eller komme direkte til aktiviteten klokken 10:00. Det samme gjelder fra 15:00 – 16:00. De barna som ønsker å dra hjem 15:00 kan det, de andre kan hentes frem til 16:00. Alle barna får lunsj, det vil i tillegg være frukt tilgjengelig hele dagen. 

Fotballøkt: Mange kjekke og varierte øvelser med dyktige instruktører med bred og lang erfaring. 

Aktivitet: Alternativ til fotballøkt. Vi har ulike spill som kubb, Boccia, Krocket, Ringspill mm. Samt flere ulike idretter med ball: Volleyball, Landhockey, Stikkball mm. Vi har også ulike stafetter og hinderløyper. Vi har laget 10 løyper i nærområde som vi kan besøke. Vi har quizer, turbingoer og ulike oppgaver knyttet til naturen. 

Norsk Oljemuseum: Norsk Oljemuseum i Stavanger er et moderne, interaktivt museum hvor du kan oppleve hvordan olje og gass ble til for millioner av år siden, hvordan petroleum blir funnet og produsert og hva disse ressursene brukes til.

NuArt: Skreddersydde dager med engasjerende og kreativ utfoldelse innen gatekunst-kulturen. Det tas utgangspunkt i sjablong-kunst, paste up, virtuelle gatekunst turer og graffiti-kunst med både spray og markers 

Mesterens mester: Her får man utfordret både fysikk, vilje, hurtighet, konsentrasjon, hjernetrim og samarbeid

Se vedlegg for full timeplan:)


 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon