Melhus Onstage Påmelding HØST 2020

Hei, og velkommen til et dansende høstsemester på Melhus Onstage! Vi gleder oss til å riste løs igjen!

OPPSTART MANDAG 7. SEPTEMBER!


Første uka kjører vi gratis danseklasser, og du og dine venner kan prøve så mange dansestiler og danseklasser dere orker! Videre er det førstemann til mølla som gjelder ved påmelding.


Bindende påmelding. For mer info, se hjemmesiden.


Følgende klasser har påmelding via vipps #130466;

  • STUDENTTILBUD - KUN kr.500 for en klasse (husk å skrive navn og klasse du går i)


NB! VIKTIG LESING!

Ved påmelding til dansekurs på Melhus Onstage for høsten 2020 tar vi forbehold om følgende:

Hvis en klasse ikke fyller minimumsantall deltagere vil eleven få tilbud om en alternativ klasse eller få tilbakebetalt kontigenten.

Vi tar forbehold om justeringer på timeplanen. Ved vesentlige endringer vil pengene bli refundert om det ikke er ønske om å akseptere disse. Små endringer slik som små forandringer i tider eller forandringer av sal må aksepteres.

Danseskolen har per i dag avtale med gitte lærere. Hvis sykdom eller annet skulle oppstå, som gjør at disse likevel ikke kan gjøre jobben, vil vi erstatte disse med tilsvarende kompetente danselærere etter beste evne. Ved kortvarige sykefravær vil vi benytte våre hjelpelærere, som allerede kjenner dansene og best kan holde kontinuiteten i hovedtreners fravær. Skulle en klasse avlyses, vil du få melding senest kl.14 samme dag.  


DANSESHOW

Vi driver med dans fordi det er gøy. Det er takhøyde for at noen elever finner danseshow og opptreden skummelt, eller bare ikke har lyst. Ingen blir tvunget opp på scenen, men vi håper at elevene vil vise frem det de har lært etter danseåret.

PS! Noen danser er lagt opp etter korreografi og mot danseshowene trener vi på opptreden. Hvis noen er bestemt på at de ikke vil være med på show, får eleven den samme undervisningen- samtidig så tar vi hensyn til dette i koreografien. Vær vennlig å si ifra på forhånd og i god tid før danseshow om dette er tilfellet.

JULESHOW 28. og 29.november!


VIKTIG! 

Velg alle klasser du ønsker å gå, deretter velg riktig rabatt slik at riktig sum trekkes ifra :) Husk at rabatter ikka kan kombineres.

Har du spørsmål angående påmeldinga? Send oss mail til; melhusonstage@gmail.com eller kontakt oss på sosiale medier. 


Rabatter:

  • Husk å registrere rabatt om eleven(e) går 2 danseklasser eller flere. 
  • Hver 4.danseklasse gratis! Vi er i ekstase over å se så mange danseglade på Melhus Onstage. I gjengjeld ønsker vi å gi alle våre dansere hver 4.påmeldte danseklasse og utover helt gratis. Denne superdealen håper vi kan glede alle dansefamilier rundt omkring! Spre gjerne ordet! 
    • Dette kan IKKE kombineres med andre typer rabatter

Våre rabatter gjelder innad i familien. D.v.s. at om du har to barn som danser en klasse hver, får man rabatt tilsvarende 2 klasser.

(Du må registrere rabatt som en egen elev i nedtrekksmenyen.)


I andre semester (vårsemesteret)  vil kr 250,- ekstra ligge inne i kontingenten. Dette vil gå til omkostninger for kostymer til årets sommershow. Dette er et engangsbeløp og ligger inne i prisen per klasse. 


Danseskolen er til for dere! Kom gjerne med tilbakemeldinger, både positive og negative.


Dansende glad hilsen fra

Melhus Onstage AS

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon