Seilcamp på Skansen - siste uka før skolestart

Bli med på tre dager med masse seiling, bading, lek og moro! Vi møtes til frokost hver dag klokka 09:00 i Klubbhuset på Skansen, og holder på til klokka 16:00 hver dag. I tillegg til frokost blir det varm lunsj, og et lite måltid ( feks frukt) på slutten av dagen. 

Vi stiller med joller, følgebåter, dyktige trenere og redningsvester. Det eneste som er nødvendig for å delta er å være trygg i vann, og trives med å være ute i varierende vær. 

For gruppa RS Feva / kjølbåt: 

De som skal være med i gruppa Feva / kjølbåt må helst kunne å seile, men man trenger ikke å ha seilt med Feva før. Erfaring fra optimist eller annen jolle holder. Man må være minimum 12 år for å bli med i denne gruppen, og helst veie mer enn 40 kilo. De som blir med i denne gruppa vil veksle på å seile med Feva og kjølbåt / regattabåt. Dersom foreningen arrangerer en planlagt onsdagsregatta den 12. august vil det være mulig for de som er med i denne gruppa å bli med som et lag på denne regattaen. Det vil være med to trenere i båten, i tillegg til ungdommene. Denne dagen vil i dette tilfellet vare fra 09:00 til cirka 20:00. De andre dagene vil campen vare 09:00-16:00. 

For optimist: 

Denne gruppa er for barn fra cirka 9 år og opp til 14 år. Man kan være både nybegynner, erfaren eller på regattanivå for å bli med. Vi deler inn i grupper avhengig av nivå. 

Vi har svært dyktige trenere som har lang erfaring, og som vil sørge for at de som deltar føler seg trygge. Hovedtrener er Charlotte Kvande Hay. Hun har med seg flere trenere. En av dem er Kristine Suul Brobakke. 

I tillegg til masse seiling blir det lek og moro på vannet. 

Vi har er sterk tradisjon for seilcamp på Tautra om sommeren. På grunn av COVID-19 og smittevernregler har vi i år funnet det mest forsvarlig å arrangere campen på Skansen (uten overnatting), men vi skal klare å ha det gøy likevel! 


Etter campen kan man bli med på en eller flere av våre ukentlige treninger. Det gjelder både for RS Feva og optimist. 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon