Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

ValpekursUKE_kveldstid

ValpekursUKE 

Dette kurs går hver dag fra 17:30-20:30, mand-fredag.

Å bygge en god relasjon til hunden gjør man best når hunden er valp. På dette kurs går vi gjennom positive og belønningsbaserte metoder for å bygge tillit og grunnlag for å lykkes i relasjon med din valp. 

Uken kommer til å foregå på klubbens område på Møst, men vi kommer også til å dra til noen forskjellige plasser i byen for trening på noe spesifikt, rom for praktikk og sosialisering. 

Mandagen vies til teori uten hund. 

Under kursens gang kommer vi til å bli en sammensveiset gjeng, der alle har mulighet å ta opp problemsstillinger knyttet til det å ha valp i hus.  

Tider

Mandag: 18-20 Teori uten hund. 

Tirsdag-fredag: 17.30-20:30 med hund.

Å ta med: Ta med vannskål, teppe, ev. bur, leker, leke på snor, (hjemmelaget?) mye av godt og smått hundegodteri. (forslag: hundefor, små fiskekaketerninger, kylling, mykost på tube). Klær etter vær.

Finnes ønske kan vi forandre noen tider, men det gjør vi på kurset. 

Pris: 1800 medlem, 2300 ikke medlem. 

Min.6 deltakere, maks 8. (Grunnvaksine trengs) Ingen observatørplasser. 


Instruktør: Ebba Ringmar, NKK instruktør og klikkertrener. Har hatt riesenschnauzer, airedaleterrier, dvergschnauzer, har per i dag en shetland sheepdog og en border collie. Hun er svensk og begynte som barn å trene hund i Svenska Brukshundklubben. Hun har konkurrerert i trekkhundkjøring/nordisk stil, utstilling, lydighet, rallylydighet, agility. Har mentaltestet hunder og godkjent bevakningshund. 

Pensum: Boken Best Hverdag, (finnes å kjøpe på Dyrebutikken Pets) samt På Talefot med hunden/Turid Rugaas, og gjerne Skyt ikke hunden/Karen Pryor. Meddele gjerne hvis pensumbøkene skal kjøpes inn!




Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon