Valp- og unghundkurs på Fosen (Rissa)

VALPEKURS PÅ FOSEN (Rissa)


Har du fått valp og ønsker en god start, er valpekurset vårt midt i blinken for deg!

Hos oss i Trondheim Hundeskole står du og hunden din i fokus, og vi er opptatt av at man skal få et så trivelig hundehold som mulig. Derfor benytter vi positive og belønningsbaserte treningsmetoder som er dokumentert å ha effekt, både i teori og praksis. Vi har også små grupper, slik at vi kan tilpasse treningen til deg og hunden din.


Kurset passer for valper fra 8 uker og opp til 6 - 8 mnd 

Vi anbefaler valpekurs for absolutt alle valper, fordi det er en super måte å starte sosialiseringen, og bli kjent med valpen din på. Det er i denne tidlige perioden at grunnmuren for resten av hundeholdet bygges, og ved å ha fokus på samarbeid og læring nå, legger du godt til rette for framtida.


Vi er svært opptatt av mestring, det være seg i passeringssituasjoner med andre hunder, eller det å være rolig og trygg rundt barn. Vi legger godt til rette for at dere får den veiledningen dere trenger.

Vi har et lavt antall deltakere på våre kurs, og minimum to instruktører per kurs. Dette vil si at dere får den oppfølgingen dere skulle trenge, svar på spørsmål og hjelp til utfordringer dere kan møte på. 

Alle våre instruktører gjennomgår minimum et toårig utdanningsløp. De har også god praktisk erfaring med hund.
Vi benytter oss kun av metoder som er i tråd med dyrevelferdsloven, og basert på lang forskning, slik at dere får så god start på hundelivet som mulig. 

På Valpekurset skal vi blant annet gjennom følgende øvelser og temaer:

- Teorikveld

- Kontakt

- Sitt og ligg

- Bli

- Gå pent i bånd

- Innkalling

- Miljøtrening

- Forbuds-trening (nei-øvelse) og ventetrening

- Roligtrening

- Hilsetrening

- Møtetrening

- Hundens 5 om dagen (aktivisering)

- Helse og hundOppstart, teori-kveld er tirsdag 06.10.2020 kl 18.00 (kan foregå på nett pga korona).

Link til webinaret sendes da ut i god tid før oppstart. Teorikvelden varer i ca. 2,5 time. Da går vi blant annet gjennom hundens signaler, læring og metoder, og valpens utvikling til å bli en voksen hund.


De neste 6 kurskveldene er praktisk trening med oppmøte  tirsdager kl 18.00 og foregår i Rissa sentrum Se kart 


                     Praktisk trening tirsdag 13.10 fra kl 18:00 til 19:00
                   
  Praktisk trening tirsdag 20.10 fra kl 18:00 til 19:00
                     Praktisk trening tirsdag 27.10 fra kl 18:00 til 19:00
                     Praktisk trening tirsdag 03.11 fra kl 18:00 til 19:00
                     Praktisk trening tirsdag 10.11 fra kl 18:00 til 19:00
                     Praktisk trening tirsdag 17.11 fra kl 18:00 til 19:00


Kle dere og hundene etter været! 


For å melde deg på kurset fyller du ut feltene, og vi setter stor pris på om du skriver en kommentar om du har spesielle ønsker for kurset eller annen nødvendig informasjon om hunden (for eksempel om den har allergi, er omplassert, har utfordringer rundt andre hunder eller mennesker o.l.) Det gir oss et bedre bilde av hunden din og hvordan vi kan tilrettelegge for en positiv kursopplevelse. 


(GDPR- disse informasjonene er utelukkende for vår bruk for å tilpasse kurset til deg og hunden din, og vil ikke bli videreformidlet eller på annen måte kommersielt utnyttet.)Etter endt kurs får dere tilgang på et års gratis miljøtrening i Trondheim med instruktør tilstede, i regi av oss. Dette er et nyttig tilbud for å trene videre på det dere har lært, opprettholde sosialisering, samt forberede valpen på unghundperioden og pubertet.
Disse treningene blir annonsert via Facebook-siden vår, og foregår en gang i uken.  


Om du skulle ha andre spørsmål om kurset kan du kontakte oss på Facebook-siden vår, eller sende oss en e-post: fosen@trondheimhundeskole.no


Hvis du likevel ikke ønsker å delta har du ifølge angrefristloven rett til å heve kjøpet innen 14 dager. Ved påmelding i dagene før kursstart må du melde deg av senest 48 timer før kurset starter.


 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Gjenta e-post
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
Jeg skal ikke komme til arrangementet dersom jeg har feber, symptomer på luftveisinfeksjon eller dersom jeg er i hjemmekarantene eller hjemme i isolasjon. Jeg vil holde minst 2 m avstand til andre, og vil gi beskjed til instruktør straks om jeg skulle bli smittet av korona i etterkant av kurset. Deltagelse på arrangementet forutsetter godkjenning av disse vilkår.
 *
 *