Online aktiviseringskurs hos Trondheim Hundeskole

Velkommen til onlinekurs i aktivisering hos Trondheim Hundeskole! 

Onsdag 15. april kl 19:00 Kurset passer for alle hunder i alle aldre (fra valp til senior) Hundene våre trenger mer enn bare turgåing, og det er overraskende mange og enkle grep vi kan gjøre for å skape en mer fornøyd hund! På dette kurset skal vi derfor utforske ulike måter å aktivisere hundene våre på, og hvordan vi på enklest mulig måte kan gjennomføre dette i hverdagen. Spesielt skal vi se på mulighetene vi har i de miljøene vi ferdes på tur. Hundene våre kan også trenes til å hjelpe oss med oppgaver i hverdagen og de kan feks lære seg å lete ting vi har mistet! Slike oppgaver er ikke bare morsomme å trene inn, men de kan også være imponerende partytriks så vel som praktiske i hverdagen! 


Kursene kan taes enkeltstående eller som en aktiviseringspakke bestående av tre kurs. Dette velger du i påmeldingsskjemaet i feltet klasse/kategori. Kursene koster 250 kroner enkeltstående eller 550 som pakke. 

 

Nesearbeid

Hundens nese er dens viktigste sans og burde brukes i hverdagen. Her skal vi gå igjennom ulike øvelser: godbitsøk, objektsøk, luktdiskriminering (lære seg å lete etter en spesiell lukt)

Hodearbeid

Hunder har som oss har ett behov for løse oppgaver og å få brukt hodet. Det bygger selvtillitt når hunden selv får finne ut av hva den skal gjøre.  Her skal vi jobbe med forskjellige triks, for eksempel hjelpe til med klesvasken. 

Balanse

Hunder trenger som oss å få brukt kroppen, å trene balanse er forebyggende for skader og styrkende for hundens kjernemuskulatur, så vel som at hunden også bruker hodet. Her skal vi jobbe med øvelser som er enkle å få til i en hektisk hverdag.


Praktisk informasjon av kursenes oppbygging: 

Vi møtes først på Zoom Onsdag 15. april kl 19:00, du vil få tilsendt link via mail.  

Der vil vi ta en presentasjonsrunde og gjennomgang av kursenes oppbygging. 

Du får tilgang på teori og videoer med demonstrasjoner av øvelsene på Google Classroom

Du vil få tilbakemelding på treningen av to instruktører ved at du laster opp videoer den første uken.  

Du vil deretter  i 3 uker fra oppstart, ha tilgang til alt materiale og videoer og tilbakemeldinger allerede gitt den første uken. Forberedelser og tips til treningen:

  • Du må til øvelsene ha en tilstrekkelig mengde lettspiste godbiter av god kvalitet (frysetørkede godbiter, andegodbiter, kokt skinke, kattemat. osv) 
  • Leker som hunden liker
  • Tren korte økter, maks 5 minutter før pause. 


Hvis du likevel ikke ønsker å delta har du ifølge angrefristloven rett til å heve

kjøpet innen 14 dager. Ved påmelding i dagene før kursstart må du melde deg

av senest 48 timer før kurset starter. Les mer om angrerett her 


Har du andre spørsmål til kurset, ikke nøl med å ta kontakt! 

mail: bekkoshundeinstruktor@gmail.com

eller sms direkte til Stine på 47152926

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon