Læringsmiljøkonferansen 2020: Fellesskap, forskning og fornyelse

Læringsmiljøkonferansen er en arena hvor det tas opp viktige tema for ansatte i barnehage- og skolesektoren som hver dag arbeider med å skape trygge og gode leke- og læringsmiljø. Her kan kolleger fra hele sektoren komme for faglig påfyll, refleksjon og gode diskusjoner. Deltakerne får nytt fra forskning, perspektiver på etablerte praksiser og inspirasjon til å fortsette det gode arbeidet for barnehager og skoler. I programmet vil det være fellesforelesninger og parallellsesjoner med tema innenfor kvalitetsutvikling i barnehage og skole.

På Læringsmiljøsenteret gleder vi oss til å følge opp suksessen fra 2018 hvor 600 deltakere fikk mer kunnskap om temaet «Medborgerskap og livsmestring». Les mer om den forrige konferansen her. I november 2020 er det bare 150 plasser, så her gjelder det å være tidlig ute med påmelding! 

Vi følger til enhver tid FHIs anbefalinger ang smittevern. Hvis myndighetene lemper på 1-metersregelen, kan antallet deltakere bli justert opp og dermed flere billetter tilgjengelige.

Les konferanseprogrammet for fullstendig informasjon. Konferanseprisen dekker alle forelesninger, Bristols ettertraktede lunsj og selvfølgelig også formiddags- og ettermiddagsforfriskninger begge dager.

Vi har holdt av rom på hotell for deltakere ved konferansen. De kan bestilles via denne lenken.

Disse rommene er tilgjengelige til fastsatt pris til henholdsvis 02.09.20 på Thon Hotel Europa og til 02.10.20 på Hotel Bristol. Se avtalepriser via linken over. Etter disse datoene slippes rommene ut på det frie markedet.


 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Mobil
Velg type billett
 *
Har du allergier eller andre matpreferanser?
Bevegelseshemninger eller andre praktiske forhold vi burde vite om?

Ønsker du motta informasjon fra Læringsmiljøsenteret?
Ved å akseptere å motta informasjon fra UiS vil vi melde deg på til vårt nyhetsbrev, der du mottar informasjon ca 1 gang pr måned. Abonnementet er gratis og aktivt til du sier det opp. Les mer om vår personvernerklæring her.

Ved påmelding samtykker du i følgende:
  • Påmelding er bindende.
  • Ved kansellert arrangement refunderes ikke kjøpte billetter.
  • Hvis konferansen blir utsatt, gjelder din billett for ny, oppsatt dato.
 *

 *