Haglekurs og duejakt for kvinner 29.-30.august

Dette kurset er dessverre avlyst!

Bli med på haglekurs og duejakt! Jakten foregår i Nord-Odal med overnatting på Gjeddevasskoiene.

Denne helgen starter vi fredag kveld (kl 19) på Gjeddevasskoiene (Nord-Odal) med praktisk info om helgens opplegg, litt teori og sosialt samsvar.

Lørdag morgen møtes vi på Ringbanen (Gardermoen) kl 9 hvor våre dyktige instruktører (som også har instruksjon på Ringbanen) gir individuell veiledning og instruksjon. Vi holder på frem til lunsj, og deretter skal vi tilbake til Nord-Odal og ut "i felten" og klargjøre postene med kamuflasje osv for fuglenes kveldstrekk lørdag og morgentrekk søndag.

Vi kjører sammen fra Gjeddevasskoiene til Ringbanen lørdag morgen, de som ikke ønsker å overnatte fra fredag til lørdag kan møte direkte på Ringbanen lørdag morgen.

På Ringbanen blir det praktisk skytetrening med god og individuell veiledning og realistisk skytetrening tilpasset jakt (and, due eller gås). Vi avslutter med lunsj (medbrakt av hver enkelt) før vi kjører til Gjeddevasskoiene og forbereder jakt. Etter kveldsøkta med jakt blir det felles middag rundt bålet (dersom været tillater). Søndag morgen er det en ny jaktøkt, og vi avslutter ved lunsjtider.

Fugler ser utrolig godt, så det er viktig med god kamuflasje skal vi ha sjans til å få fuglene på nært hold. Deltakere vil få mer informasjon om anbefalt utstyr.


Dette arrangementet er forbeholdt kvinner.

NB: Bindende påmelding.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon