Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Grunnkurs hav 13. - 14. juni 2020

Velkommen til grunnkurs hav i  Stavanger kajakklubb   
                                         
Dette er kurset for alle som ønsker å lære seg de grunnleggende kajakkteknikker som trengs for trygg padling i skjermete farvann. Deltakeren introduseres til kajakken og utstyret, og lærer bl.a. inn og utstigning, effektive framdriftstak, svingeteknikker, støttetak samt gjennomgang av grunnleggende sikkerhet.  Det blir god anledning til å lære egenredning og kameratredning. Kurset legges opp som en tur, og vi forsøker å gjøre deltakerne bedre i stand til å bedømme forhold for turpadling. Kurset følger undervisningsopplegget til Norges Padleforbund, og ved gjennomført kurs utstedes NPFs Våttkort.  

Lån av kajakk, åre, vest, spruttrekk, tørrdrakt, neoprenhette og sko er inkludert i prisen. Du får gratis lån av klubbens kajakker ut året. 

Kurset varer fra kl. 09.00 til ca. 17.00 lørdag og søndag. Prisen for kurset er 2.000 kroner og forutsetter medlemskap i klubben.

Med medlemskap og våttkort (NPF Grunnkurs Hav), kan du delta på turer og andre aktiviteter i klubben.  

Kurset avholdes med vårt nye klubbhus på Kisteneset 15 på Hundvåg som base. Dette ligger i fantastiske og skjermede omgivelser for padling - bli med å se hvilke perler vi har tilgang på .

For å delta på dette kurset må en være medlem i Stavanger kajakklubb. Om du ikke alt er medlem, kan du finne informasjon om priser og innmelding her: Bli medlem   Medlemskontingent kommer i tillegg til kursavgift

Les mer om Stavanger Kajakklubb her: Stavanger Kajakklubb

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon