Unghundtrening hos Trondheim Hundeskole

Velkommen til unghundtrening 

hos Trondheim Hundeskole! 


Et sommerferietilbud for deg som har unghund i alderen 5 til 10 måneder
Valpetiden går veldig raskt over til unghundperiode og vi oppdager som regel nye problemstillinger med hunden vår. For eksempel kan de ha rare atferdsforandringer som man kan bli overrasket over! Valpens utvikling til å bli voksen hund skal gjennom flere stadier og det kan derfor være greit å få innspill og hjelp i disse ganske sårbare periodene. 

I sommerferien kan fravær av kurs og treninger være vanskelig for unghund-eiere og det er noe vi ønsker å gjøre noe med! Sommerferien kan by på så mangt, for eksempel med turer til sjøen, ferieturer med overnattinger eller et generelt høyere aktivitetsnivå hjemme, vet vi at det kan bli krevende å ha en unghund med på alt dette! Å ha unghund er i seg selv en prøvelse og det kan derfor være kjekt å få litt ekstra innspill på hvordan man kan forstå og trene unghunden sin. 

På kurset unghundtrening skal vi først og fremst finne ut hva som er typisk normalt for en unghund og dermed finne ut hva og hvordan vi skal trene hunden. I praksis betyr det mye miljø- og kontakttrening, men også når vi bør stoppe og gi hunden pauser. 

Dette er noe av det vi skal snakke om og trene på i løpet av dagen: 

  • Miljøtrening - hva har min hund behov for fremover?
  • Sosialisering - hva må vi være obs på? Hva er god sosialisering?  
  • Kontakt og samarbeid
  • Passering
  • Observasjon av atferd
  • Lek og belønning 
  • Ro - hvorfor er det viktig? 
  • Stell og håndtering - tillit og relasjon
  • Andre ting du kan ha behov for å spørre om 

Dette kurset må altså ikke forveksles med et kurs i hverdagslydighet!  Målet er at du kan dra hjem og føle deg tryggere på hvordan du kan trene helt optimalt med unghunden din og på den måten bidra til å forebygge problemer når den blir eldre. 


Praktisk informasjon

 For å melde deg på kurset fyller du ut feltene, og vi setter stor pris på om du skriver en kommentar om du har spesielle ønsker for kurset eller annen nødvendig informasjon om hunden (for eksempel om den har allergi, er omplassert, har utfordringer rundt andre hunder eller mennesker o.l.) Det gir oss et bedre bilde av hunden din og hvordan vi kan tilrettelegge for en positiv kursopplevelse. (GDPR- denne informasjonen er utelukkende til vårt bruk for å tilpasse kurset til deg og hunden din, og vil ikke bli videreformidlet eller på annen måte kommersielt utnyttet). 


Når du deltar på kurs hos oss i Trondheim Hundeskole får man automatisk tilgang på et år med gratis miljøtrening i regi av oss! Vi er eneste aktør i byen som tilbyr gratis treninger med instruktør etter kurs, nettopp for at du skal kunne fortsette treningen og videreutvikle samspillet mellom deg og hunden din. Disse treningene blir annonsert via Facebook-sidene våre, og foregår en gang i uken på Dragvoll. Klikk her for å lese mer om miljøtreningene våre
Hvis du likevel ikke ønsker å delta har du ifølge angrefristloven rett til å heve kjøpet innen 14 dager. Ved påmelding i dagene før kursstart må du melde deg av senest 48 timer før kurset starter. Les mer om angrerett her.


Om du skulle ha andre spørsmål vedrørende kurset kan du sende oss en
e-post: sorvest
@trondheimhundeskole.no

Velkommen på kurs hos oss!


Det er dessverre ikke flere plasser ledige på dette arrangementet