Valpetrening hos Trondheim Hundeskole

Velkommen til valpetrening 

hos Trondheim Hundeskole! 


Et sommerferietilbud for deg som har valp i alderen 8 uker til 4 måneder
Mange får seg valp rett før eller i sommerferien og ikke alle hundeskoler tilbyr kurs i denne perioden. Selv om vi i Trondheim Hundeskole holder et par intensive valpekurs gjennom sommerferien vet vi av erfaring at det er mange valpeeiere der ute som mangler et tilbud. Dette vil vi gjøre noe med! 

På valpetrening skal vi i all hovedsak fokusere på hvordan vi kan jobbe med målrettet miljøtrening, kontakt og sosialisering, og hvordan din hund fungerer i nytt miljø. På valpetrening møter du andre valper og deres eiere. Kurset retter seg mot valper som er i det kritiske sosialiseringsvinduet hvor de er ekstra åpne for nye inntrykk. Tidlige, positive og gode erfaringer kan bidra til at man unngår å utvikle problematisk eller vanskelig atferd når valpen blir eldre. 

Dette er noe av det vi skal snakke om og trene på i løpet av dagen: 

  • Miljøtrening - hva og hvor bør vi trene? 
  • Sosialisering - hva må vi tenke på og hva er egentlig god sosialisering? 
  • Kontakt 
  • Observasjon av valpens væremåte og utforskning av nytt miljø/nye mennesker
  • Lek og belønning 
  • Ro - hvorfor er det viktig? 
  • Stell og håndtering - de første stegene til hyggelig stell 
  • Andre ting du kan ha behov for å spørre om 

Dette kurset må altså ikke forveksles med et valpekurs! Målet med kurset er at du kan dra hjem og føle deg tryggere på hvordan du kan jobbe med valpen din videre hjemme og etterhvert på kurs. 


Praktisk informasjon

 


VIKTIG
På grunn av koronatiltakene kan dere kun komme personer fra samme hushold, og samme personer gjennom hele kurset. Dette forutsetter at dere sender instruktøren fullt navn og evt telefonnummer til de andre personen(e) som kommer i forkant av kurset. Telefonnummer får du fra oss i informasjonsskriv nærmere kursstart.


For å melde deg på kurset fyller du ut feltene, og vi setter stor pris på om du skriver en kommentar om du har spesielle ønsker for kurset eller annen nødvendig informasjon om hunden (for eksempel om den har allergi, er omplassert, har utfordringer rundt andre hunder eller mennesker o.l.) Det gir oss et bedre bilde av hunden din og hvordan vi kan tilrettelegge for en positiv kursopplevelse. (GDPR- denne informasjonen er utelukkende til vårt bruk for å tilpasse kurset til deg og hunden din, og vil ikke bli videreformidlet eller på annen måte kommersielt utnyttet). 


Når du deltar på kurs hos oss i Trondheim Hundeskole får man automatisk tilgang på et år med gratis miljøtrening i regi av oss! Vi er eneste aktør i byen som tilbyr gratis treninger med instruktør etter kurs, nettopp for at du skal kunne fortsette treningen og videreutvikle samspillet mellom deg og hunden din. Disse treningene blir annonsert via Facebook-sidene våre, og foregår en gang i uken på Dragvoll. Klikk her for å lese mer om miljøtreningene våre
Hvis du likevel ikke ønsker å delta har du ifølge angrefristloven rett til å heve kjøpet innen 14 dager. Ved påmelding i dagene før kursstart må du melde deg av senest 48 timer før kurset starter. Les mer om angrerett her.


Om du skulle ha andre spørsmål vedrørende kurset kan du sende oss en
e-post: sorvest
@trondheimhundeskole.no

Velkommen på kurs hos oss!


Det er dessverre ikke flere plasser ledige på dette arrangementet