Gå pent i bånd- og passeringskurs hos Trondheim HundeskoleVelkommen til 
gå pent i bånd- og passeringskurs!

Torsdager: 11.juni, 18.juni, 25.juni
Kurset passer for hunder fra 6 mnd og oppover
Å gå pent i bånd er for mange hundeeiere en tålmodighetsprøve. Det samme gjelder passerings- og møtesituasjoner med andre hunder, mennesker og objekter vi møter på tur. Noen hunder kan bli svært vanskelige å håndtere dersom de er utagerende, og andre hunder kan være svært sosiale og har et ønske om å hilse på det vi skal forbi. Årsakene til dette kan være mange, men de fleste eiere kjenner trolig på en frustrasjon over å «ikke få det til».  

På dette kurset skal vi derfor ha to fokusområder: det å lære hunden å gå pent i bånd og videreføre dette inn i passering av andre hunder og mennesker. Vi skal trene på virkelighetsnære møte- og passeringssituasjoner, og se på hvilke løsninger som fungerer for dere. Alle våre treningsmetoder er oppdaterte og er dermed i tråd med dagens kunnskap og lovverk om hundetrening! Målet for kurset blir å finne de gode, langsiktige løsningene for deg og din hund, som sikrer et hyggelig hundehold!
Her er alle velkommen, vi arbeider ut i fra ekvipasjens behov.Praktisk informasjon: 

Oppmøtested alle kvelder: Skjetlein VGS kl. 18:30 - 21:00. 

11:juni: Vi går gjennom litt grunnleggende teori, deretter skal vi  finne ut hva dere har behov for og trene.
18.juni : praktisk trening á 1,5 time
25.juni: praktisk trening á 1,5 time 


Dette trenger du å ta med: 
  • Sørg for å ha rikelig mengde med små myke, lett-tygde godbiter som hunden virkelig liker! Ta med flere typer godbiter.
    F.eks. Pølsebiter, kyllingbiter, ostebiter, leverpostei, skinke, kjøttboller..
  • Det er en fordel med bil, slik at hunden får gode pauser. Gjerne med tildekket bur.
  • Fast kobbel, og halsbånd eller en god sele
  • Klær etter været, vi er ute alle kveldene.
  • Vann til hunden
    Pris: 1300kr


For å melde deg på kurset fyller du ut feltene, og vi setter stor pris på om du skriver en kommentar om du har spesielle ønsker for kurset eller annen nødvendig informasjon om hunden (for eksempel om den har allergi, er omplassert, har utfordringer rundt andre hunder eller mennesker o.l.) Det gir oss et bedre bilde av hunden din og hvordan vi kan tilrettelegge for en positiv kursopplevelse. (GDPR- denne informasjonen er utelukkende til vårt bruk for å tilpasse kurset til deg og hunden din, og vil ikke bli videreformidlet eller på annen måte kommersielt utnyttet). 


Når du deltar på kurs hos oss i Trondheim Hundeskole får man automatisk tilgang på et år med gratis miljøtrening i regi av oss! Vi er eneste aktør i byen som tilbyr gratis treninger med instruktør etter kurs, nettopp for at du skal kunne fortsette treningen og videreutvikle samspillet mellom deg og hunden din. Disse treningene blir annonsert via Facebook-sidene våre, og foregår en gang i uken på Dragvoll.


VIKTIG
På grunn av koronatiltakene kan dere kun komme personer fra samme hushold, og samme personer gjennom hele kurset. Dette forutsetter at dere sender instruktøren fullt navn og evt telefonnummer til de andre personen(e) som kommer i forkant av kurset. Telefonnummer får du fra oss i informasjonsskriv nærmere kursstart.


Hvis du likevel ikke ønsker å delta har du ifølge angrefristloven rett til å heve kjøpet innen 14 dager. Ved påmelding i dagene før kursstart må du melde deg av senest 48 timer før kurset starter. Les mer om angrerett her.


Om du skulle ha andre spørsmål vedrørende kurset kan du sende oss en
e-post: sorvest
@trondheimhundeskole.no

Velkommen på kurs hos oss!Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon