Kurs i kontakt- og lekutvikling hos Trondheim Hundeskole

Velkommen på kurs i kontakt- og lekutvikling hos Trondheim Hundeskole! 


Kurset passer alle hunder fra 8 uker til seniorer
Bli med på kurs i kontakt- og lekutvikling hos oss i Trondheim Hundeskole, og oppdag hvor gøy det kan være å trene hunden din! 

Å trene på kontakt og leke seg samtidig kan være svært nyttig i flere sammenhenger. For eksempel kan vi tidvis oppleve at hunden er mer opptatt av omgivelsene sine, drar oss avgårde på tur eller at de plutselig blir veldig kreative og urolige. Trening med hyggelige metoder vil derfor hjelpe på slik atferd og samtidig forebygge negativt stress og uønsket atferd! Dette kurset kan derfor passe for deg som ønsker bedre kontakt og en mer lydhør hund. 

På kurset skal vi primært jobbe med grunnleggende kontaktøvelser og forstyrrelser. I tillegg skal vi forsøke å utvikle lek som belønning og da må vi samtidig finne ut hvordan akkurat din hund liker å leke seg. Målet er at du kan fortsette treningen hjemme og på treningene våre. 

Eksempler på ting vi skal trene på kan være å holde kontakten selv om noen lokker med deilige godbiter, gå forbi leker og godbiter på bakken, lære å leke i nye miljøer, ulike former for lek og mye mer! Vi er opptatt av at trening av hund skal være artig og lærerikt, men viktigst av alt - både du og hunden skal oppleve mestring! 


Praktisk informasjon: 


For å melde deg på kurset fyller du ut feltene, og vi setter stor pris på om du skriver en kommentar om du har spesielle ønsker for kurset eller annen nødvendig informasjon om hunden (for eksempel om den har allergi, er omplassert, har utfordringer rundt andre hunder eller mennesker o.l.) Det gir oss et bedre bilde av hunden din og hvordan vi kan tilrettelegge for en positiv kursopplevelse. (GDPR- denne informasjonen er utelukkende til vårt bruk for å tilpasse kurset til deg og hunden din, og vil ikke bli videreformidlet eller på annen måte kommersielt utnyttet). 


Når du deltar på kurs hos oss i Trondheim Hundeskole får man automatisk tilgang på et år med gratis miljøtrening i regi av oss! Vi er eneste aktør i byen som tilbyr gratis treninger med instruktør etter kurs, nettopp for at du skal kunne fortsette treningen og videreutvikle samspillet mellom deg og hunden din. Disse treningene blir annonsert via Facebook-sidene våre, og foregår en gang i uken på Dragvoll.
Hvis du likevel ikke ønsker å delta har du ifølge angrefristloven rett til å heve kjøpet innen 14 dager. Ved påmelding i dagene før kursstart må du melde deg av senest 48 timer før kurset starter. Les mer om angrerett her.


Om du skulle ha andre spørsmål vedrørende kurset kan du sende oss en
e-post: sorvest
@trondheimhundeskole.no

Velkommen på kurs hos oss!


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon