Hverdagslydighetskurs hos Trondheim Hundeskole avd. Sørvest

Velkommen på kurs i hverdagslydighet hos oss i Trondheim Hundeskole!NB! KURSET ER UTSATT PGA CORONAVIRUS. 

Ny dato kommer etter 26.mars 

Alle påmeldte deltagere har fått e-post fra oss!Kurset passer for alle hunder, 6 mnd og oppover 


Har du hund og ønsker god hverdagslydighet, er kurset vårt midt i blinken for deg!

Hos oss i Trondheim Hundeskole står du og hunden din i fokus, og vi er opptatt av at man skal få et så trivelig hundehold som mulig. Derfor benytter vi positive og belønningsbaserte treningsmetoder som er dokumentert å ha effekt, både i teori og praksis. Vi har også små grupper, slik at vi kan tilpasse treningen til deg og hunden din.

Et hverdagslydighetskurs gir deg en ypperlig mulighet til å trene hunden din på situasjoner som er vanskelige eller utfordrende, og samtidig blir du kjent med hunden din på en ny måte. Unge hunder kan spesielt være en prøvelse, så det er viktig for oss at du finner den måten å trene på hvor du og hunden din faktisk kan lykkes. Vi er svært opptatt av mestring for både hund og eier. Vi legger godt til rette for at dere får den veiledningen dere trenger.

Vi har et lavt antall deltakere på våre kurs, og minimum to instruktører per kurs. Dette vil si at dere får den oppfølgingen dere skulle trenge, svar på spørsmål og hjelp til utfordringer dere kan møte på. Alle våre instruktører gjennomgår minimum et toårig utdanningsløp. De har også god praktisk erfaring med hund. Vi benytter oss kun av metoder som er i tråd med dyrevelferdsloven og år med forskning på feltet. 


På dette kurset skal vi gjennom følgende temaer:

 • Teorikveld
 • Kontakt
 • Bli i ulike situasjoner
 • Gå pent i bånd
 • Innkalling
 • Miljøtrening
 • Stoppsignal og ventetrening
 • Hvordan være rolig inne og ute
 • Være rolig i nærheten av andre hunder
 • Hilsetrening
 • Møtetrening 
 • Hundens 5 om dagen (aktivisering)
 • Annen problemforebygging og problemløsning

Dette er en grunnliste over emner og momenter som skal gjennomgås. Hvilken rekkefølge kan variere fra kurs til kurs, nettopp fordi hunder er forskjellige. Hvis noen har spesielle ønsker eller har øvelser man vil trene mer på, prøver vi å få tid til dette. Si gjerne ifra om det er noe spesielt du har lyst til å lære!

Praktisk informasjon
Oppstart er torsdag 19.mars på Skjetlein VGS (se kart). Klokken 18:30 - 21:00. Den første kvelden er kun teori og derfor uten hund. 

Teorikvelden varer i ca. 2,5 time. Da går vi blant annet gjennom hundens signaler, læring og metoder, og valpens utvikling til å bli en voksen hund.

De neste 6 kurskveldene er praktisk trening, og foregår ute på parkeringen til Skjetlein VGS. Oppmøte torsdager klokka 19:30, vi holder på ca en time. 

Kle dere og hundene etter været! 
For å melde deg på kurset fyller du ut feltene, og vi setter stor pris på om du skriver en kommentar om du har spesielle ønsker for kurset eller annen nødvendig informasjon om hunden (for eksempel om den har allergi, er omplassert, har utfordringer rundt andre hunder eller mennesker o.l.) Det gir oss et bedre bilde av hunden din og hvordan vi kan tilrettelegge for en positiv kursopplevelse. (GDPR- denne informasjonen er utelukkende til vårt bruk for å tilpasse kurset til deg og hunden din, og vil ikke bli videreformidlet eller på annen måte kommersielt utnyttet.)


Etter endt kurs får dere tilgang på et års gratis miljøtrening med instruktør tilstede, i regi av oss. Dette er et nyttig tilbud for å trene videre på det dere har lært, opprettholde sosialisering og få hjelp og veiledning av instruktør.
Disse treningene blir annonsert via Facebook-siden vår, og foregår en gang i uken.  Les mer om miljøtreningene her

Om du skulle ha andre spørsmål om kurset kan du kontakte oss på Facebook-siden vår, eller sende oss en e-post: sorvest@trondheimhundeskole.no


Hvis du likevel ikke ønsker å delta har du ifølge angrefristloven rett til å heve kjøpet innen 14 dager. Ved påmelding i dagene før kursstart må du melde deg av senest 48 timer før kurset starter. Les mer om angreretten her.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon