Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Landsmøte Økologisk Norge 2020



VELKOMMEN TIL LANDSMØTE 2020


Vi ønsker alle medlemmer i Økologisk Norge velkommen til årets landsmøte i Stavanger 21.- 22. mars. Vi håper så mange lag som mulighet til å stille med delegater og til å tilbringe trivelige dager i lag med mange økologisk engasjerte mennesker!

I forbindelse med landsmøtet arrangerer vi en faglig rundtur på Randaberg og Rennesøy fredag 20. mars. Fagturen er gratis og krever 
egen påmelding


Landsmøtet er organisasjonenes høyeste organ. Alle medlemmer har tale- og forslagsrett, og de valgte delegatene har stemmerett.

Alle deltagere må ha betalt kontingenten sin i inneværende år!

I følge vedtektene har hvert regionlag rett til tre delegater og hvert fylkeslag har rett til to delegater. Hvert lokallag har rett til en delegat pr. 20 medlemmer, men maksimalt to delegater til sammen. Delegatene velges på årsmøtene i lagene. For mer informasjon om landsmøte se 
vedtektenes § 5.

Påmeldingsfrist til landsmøtet er 28. februar!

Overordnet program:

  • Fredag 20. mars:
    • Kl. 11.00: Fagtur. Obs! Krever egen påmelding! Mer info om påmelding til fagtur kommer! 
    • Kl. 19.00: Felles middag på MS Sandnes 
    • Kl. 20.30-21.30: Registrering til landsmøte
  • Lørdag 21. mars:
    • Kl 08.30-09: Registrering fortsetter på Folkets Hus
    • Kl. 09.00 – 18.30: Landsmøte på Folkets Hus
    • Kl. 19.30: Festmiddag på MS Sandnes
  • Søndag 22. mars:
    • Kl. 9 - 12.45: Landsmøtet fortsetter på Folkets Hus
    • Kl. 12.45: Lunsj og deretter avreise

 

Fullstendig program for landsmøte og fagseminar, samt kjøreplan for hele helgen, finner du her.


Reise

Vi oppfordrer alle, så langt det er mulig, til å reise kollektivt og miljøvennlig til landsmøtet. Sjekk rutetilbud på Vy og Kystbussen.

Vi setter opp felles busstransport i forbindelse med fagturen fredag 20. mars. Fagturen starter med debatt fredag 20. mars kl. 11.00 på MS Sandnes. Selve turen starter på MS Sandnes kl. 13.00. Skal du være med på faguren fredag 20. mars kan det hende du er nødt til å ankomme allerede torsdag 19. mars. 

Vi har et begrenset budsjett, så vær vennlig å benytt billigste reisemåte!


Hvem betaler hva
Økologisk Norge dekker reiseutgifter for alle delegater etter billigste reisemåte (ikke for observatører). Økologisk Norge dekker også alle felles måltider for delegater og observatører per natt. Alle deltakere betaler sin egen drikke.


Lagene betaler selv for delegatenes overnatting med frokost (gjøres ved påmelding). Observatører betaler sin egen overnatting med frokost.


Rom og priser

Det er mulig å bestille enkeltrom eller dobbeltrom. Overnatting i dobbeltrom med frokost koster 545 kr pr pers/per natt. Overnatting i enkeltrom med frokost koster 595 kr/per natt. 


Velkommen til Landsmøtet 2020!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon