Rideleir i vinterferien

Velkommen til Rideleir i vinterferien


Oppmøte kl 9.00 og avslutning kl 16.00

Rideleiren er åpen for alle over 8 år eller som går på vanlige ridekurs i rideskolen. Dersom du ikke er elev i rideskolen fra før er det fint om vi får en mail med beskrivelse av nivå på deltager ved påmelding. Det er for at vi kan planlegge uka lettere.

Vi fyller dagene med ridning både på tur og på banen samt andre aktiviteter i stallen som stallarbeid og teoriundervisning. Dersom føret er bra prøver vi også snørekjøring. 

Vi serverer lunsj i stallkroa hver dag.

Det er viktig at alle har med seg godt med klær til både til inne i stallen og ute.  

Påmelding er bindende. 

Hvis vi har ledig plass går det an å melde seg på enkeltdager. De som skal være med hele uka har førsteprioritet. Ved interesse send oss en mail rideskole@gjovikrideklubb.no. Pris for enkeltdager er 500 kr pr dag.Gjøvik Rideskole AS setter sikkerhet høyt, derfor benytter vi godt utdannet personell og trygge rideskolehester. Av samme grunn har vi også vært forskånet fra alvorlige hendelser og det oppleves som trygt å være rideskoleelev hos oss. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at hester er fluktdyr som påvirkes av både ytre omstendigheter og rytterens opptreden. Det vil derfor alltid være en viss risiko for at uhell kan skje og personskade oppstå. Dersom det er spørsmål eller usikkerhet rundt dette risikoelementet, så ta kontakt med ridelærer eller rideskolesjef.


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon