HellRX-Camping

OBS!!  OBS!!  OBS!!

Arrangement avlyst.Velkommen til oss

Blant 100 første som bestiller seg plass er to med i trekningen av to matbonger inkl. drikke som kan benyttes i vårt resturant-telt. Vinnere publiseres på Rallycross in Hell sin Facebook-side 05.04.2020. Vinnere blir også varslet på mail/ sms med info om hvor disse kan hentes ut.

Lånke IL-fotball har i år som foregående år det hele og fulle ansvaret for driften av campingen. Vår ambisjon er at du som gjest skal få et best mulig opphold hos oss. Campingen rommer ca. 700 boenheter. 

Det vil bli satt opp et stort telt med mulighet for flere måltider i løpet av dagene dere bor hos oss. Vi serverer diverse påsmurt, lunsj og middag. Alt til meget gunstige priser. Utvalg finner dere lengre ned på siden.


NB! Det er dessverre ikke tilgang til områder med gressunderlag i år, dette fører til at antall plasser der fortelt er mulig er betydelig redusert. Gjør samtidig oppmerksom på at alle disse plassene er på grusunderlag, Bestill tidlig for å sikre deg forteltsplass.


NB! Det kreves billetter til HellRX for å bo på campingen. Har du ikke kjøpt? Billetter kjøpes her:   https://hellrx.hoopla.no/sales/2889094801 


Vi har to sanitærbygninger som inneholder toalett- og dusj-fasiliteter.

Det vil være vannposter for fylling av vann samt, mulighet for tømming av campingtoaletter. Utvalg i restauranttelt: (Åpner Onsdag 10.06.20 kl. 10.00)

                                                                        

Baguette påsmurt           

Hamburger                

Hamburgertallerken 

Pizza                             

Pølse m/brød              

Pøse m/chips                  

Chips                         

Vaffel                        

Sjokolade                 

Is                                

Kaffe                         

Brus                          

Øl/ Vin                   


Spørsmål: camping@hellrx.com


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon