Barnas sushikurs

Kurset er for deg mellom 10 og 12 år.

Veldig mange av de som er glade i sushi kjøper denne ferdig laget. Men hvorfor ikke lage den selv? Med litt grunnleggende kunnskap om råvarene er det med sushi som med annen mat; selvgjort er velgjort!

Ris og fisk er de viktigste ingrediensene på kurset, og kursdeltagerne lærer hva slags ris som skal brukes, hvordan denne smakssettes, og hvordan den skal vaskes og kokes riktig. Vi lærer skjæreteknikk, for hvordan fisken skjæres er faktisk viktig for hvordan vi opplever smaken av den. Ulike fisketyper og ris skal forvandles til sashimi, nigiri og maki.

Kurset starter kl 17.00, og de voksne kan komme for smaksprøver kl 19.15.

Prisen er subsidiert  av våre samarbeidspartnere. 

Sushikurset koster 100 kr per deltaker/barn.

Kurs: Lag sushi selv
Kurstype: Matlagingskurs for barn
Alder: 10 – 12 år
Tidspunkt: 17.00–19:30
Sted: Geitmyra matkultursenter for barn 


Det er dessverre ikke flere plasser ledige på dette arrangementet