Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Engasjementskurs 7 plasser + observatører

Engasjementskurs etter kursmal fra Doglife hundeskole 

En problemstilling vi ofte ser igjen på kurs er samspillet mellom hund og eier. Det kan være vanskelig å delta på et kurs, eller trene på generelle ting når hunden er mer opptatt av andre ting enn deg. Hundens motivasjon for å jobbe med sin eier er et svært viktig element når man trener hund, og dette ønsker vi å sette fokus på i dette kurset. 

Engasjement er grunnsteinen for all hundetrening. Er hunden din uengasjert i deg? Er den opptatt av omgivelsene, det å snuse eller andre hunder? Sliter du med å oppnå kontakt med hunden din eller at den lett faller ut? Eller ønsker du rett og slett bare å forebygge at slike ting skjer? For ja - det kan være lurt å starte med de riktige byggesteinene tidlig. 

På engasjementskurset har vi fokus på å utvikle et bedre samarbeid, lære hunden å velge bort fristelser, bryte uønsket atferd på en positiv måte, tåle forstyrrelser bedre, høyne hund og eiers motivasjon samt opparbeide et god samarbeid mellom hund og hundeeier. Dette kurset passer som et forkurs til alle våre kurs fra valpekurs til konkurranselydighet. Om du ønsker fullt utbytte av passeringskurs, gå pent i bånd-kurs eller hverdagslydighetskurs anbefaler vi å ta engasjementskurs som et forkurs. 

Målsetning for kurset: 

Utvikle et bedre samarbeid mellom hund og hundeeier 

Lære hunden å ta riktige valg i vanskelige og forstyrrende situasjoner 

Høyne hundens motivasjon for å jobbe 

Høyne hundens motivasjon på mat og lek 

Lære hunden lekeregler 

Utvikle vårt belønnings repertoar 

Gjøre hundetreningen spennende og morsom 


Tider

18-20 på fredag

10-17 (med pause på ca 30 min?) på lørdag

10-15 (pause på ca 30 min?) på søndag



Instruktør

Benedicte S. Frisvold


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon