Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Åpen hytte i vinterferien

AASK inviterer til åpen hytte i vinterferien på Standalhytta 17-23. februar!

Velkommen til ei trivelig vinterferie på Standalhytta. Standalhytta er en perfekt plass for vinterferie aktiviteter. Hytta ligger rett under fantastiske Kolåstinden til de som vil på topptur samt "nyere" topptur entusiaster kan øve seg på en tur mot Fingeren rett bak hytta. Du kan gå opp så langt du orker og har en fin nedkjøring rett tilbake til hytta. Det er også gode akemuligheter rundt hytta til de som ikke vil på langtur. Dagen kan avsluttes i en varm badstu.


Hytta ligger bare noen få hundre meter fra bil parkeringen så det er lett for alle å komme frem. Det er selvhushold, men hvis det blir mange deltagere kan vi lage en spleisefest/fellesmiddag. Dette kommer vi da tilbake til nærmere dato.

Denne uken stiller ikke AASK med turledere, men vi har erfarne medlemmer som gjerne kan komme med turforslag til de som trenger dette.


Obs!!!

Vi har spesial priser i vinterferien. Normal pris for 1-2 netter og så blir priset rimeligere jo lenger du blir på hytta.

Medlem voksen 265nkr (3-4 netter 660 nkr, 5-7 netter 1100nkr) , Ikke medlem voksen 375nkr (3-4 netter 960 og mer enn dette lønner det seg å bli medlem), Barn medlem 200 nkr (over 2 netter 500nkr) , Barn ikke medlem 300 nrk (over 2 netter 700nkr).

Men på grunn av spesial prisene må jeg skrive inn datoene dere reserverer manuelt og det kommer det ikke noen varsel når hytta er full så sjekk hvor mange som har reservert og hvis det er mange ta kontakt med meg så at jeg kan sjekke hvis det fortsatt er plass.

Standalhytta er en velutstyrt hytte med gode fasiliteter. Badstu, moderne sanitæranlegg, nytt kjøkken, peisestue, hunderom og vei nesten helt frem.

Ta med sengetøy/sovepose/lakenpose og håndkle!


 Velkommen til ei minnerik helg!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon