KIK Skate & Skills - I samarbeid med SWETEC HOCKEY - AVLYST

AVLYST pga. Covid-19.


Kristiansand Ishockeyklubb kan i samarbeid med SWETEC Hockey ønske velkommen til KIK Skate & Skills 4.-5. April 2020 på Idda Arena.

SWETEC Hockey kommer med sitt nye konsept til oss som vi har vært med på i et år. Dette er et kjempegodt konsept som lærer spillerne å trene, utvikle sine skøyte- og skillsferdigheter og de lærer å trene fys som tar for seg hele kroppen, både styrke, utholdenhet, mobilitet og annen trening som også skadeforebygger.

Vi har samarbeidet med SWETEC i over 3 år nå, og tilbyr en hockeycamp med stort fokus på læring og ferdighetsforbedring! Denne campen er for spillere som ønsker 100% hockeyfokus, med nyskapende opplæring, hard trening og disiplin. Alle spillerne får 3 is-økter om dagen, off-ice trening, teknikk og teori. Dagge bruker sin kompetanse på skøyteteknikk på alle nivåer og har landslags- og toppseriespillere fra Sveits, Sverige og Norge i sin "stall" samt mange "TV-puckere".

SWETEC Hockey ble etablert i 2001 av Dag Wenström, en av Sveriges beste skøyte- og teknikktrenere. Sammen med KIK har Dagge tilpasset en omfattende og allsidig hockeycamp hvor hovedfokus er på moderne skøyteskjær-, teknikk- og ferdigheter. Mellom is-øktene fortsetter læring med treningskonsept utviklet av SWETEC med fokus på å være sterk, rask og skadefri.

KIK Skate & Skills er for alle spillere født 2001-2010


SWETEC Hockey har også med seg en meget dyktig målvaktstrener i Alexander Eriksson fra Stockholm.
Aleksander har vært i Djurgården og driver et målvaktstrener-firma i Xcoachning. Alexander har vært med i SWETEC på camper i Jutul i Norge, i Sverige, Polen og har i tillegg målvaktscamper i blant annet Timrå og Nynäshamn.  Dette er en unik mulighet å være med på.

Målvaktene får egne ispass i en sone med Alexander. De får også egen fysisk trening som er tilpasset målvakter og coaching på øvrige pass.  Dette er en unik mulighet å være med på.Registreringsmøte fredag 3.april kl 1600 (og lørdag 4.april kl 0730 for de som kommer lørdag). Det er også mulig å komme å registrere seg fra kl 1800.  Campen varer fra lørdag til søndag. Det er mulighet for is fredag kl 1700-1745 for de som kommer fredag. Det blir smålagsspill.

Instruktører fra SWETEC Hockey vil være:

Dag Wenström - Skate and Skills Instructor/ Fys-trener - SWETEC Hockey

Sebastian Wenström - Skate and Skills Instructor/Fys-trener - SWETEC Hockey

Mikael Lundblad  - Skills Instructor - Växjö Lakers/SWETEC Hockey

Alexander Eriksson - Goalie Coach - Xcoaching/SWETEC Hockey/Djurgården/Tirmå/Nynäshamn

I tillegg til SWETEC, vil trenere fra KIK være med på og av isen.

Mads Gabriel Scott - Daglig Leder/Sportssjef/Trener KIK, Head Coach Jenter U16 Norge, Skate and Skills Instructor SWETEC Hockey Summer Camp

Michael Befus - Coach KIK U13/U15Flere trenere fra KIK vil bli annonsert fortløpendePåmelding på deltager.no/SkateAndSkills. Pris kr 1295,- for spillere med lisens i KIK. (Spør om kampanjekode på mads@kik.no) Andre 1695,-. Målvakter 1095,-.

Ved spørsmål om påmelding, kontakt Mads Gabriel Scott på mads@kik.no.


OBS! Det er begrenset antall plasser og campen blir fort full. Førstemann til mølla!

Nå har vi også en hotellavtale på plass for dere som kommer utenbys fra. Send epost til kristiansand.booking@olavthon.no med emne: KIK April 2020.Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon