Trondheim Lindy Hop

Kurs våren 2020

 

Påmelding til kurs (alle nivåer) hos Trondheim Lindy Hop våren 2020.

Kursene holdes ukentlig kl 19:30 - kl 21:00 etterfulgt av en time sosialdans i Lademoen Bydelshus, Østersunds gate 1 

 

TLH Lindy 1 - Grunnkurs (Ny oppstart januar 2020)

Torsdager (30. januar  - 18. juni)

Dette er kurset for deg som aldri har danset Lindy Hop før eller vil friske opp gamle kunstner. Vi lærer oss de viktigste rytmene, stegene og figurene som trengs for å sosialdanse, det vil si danse på fest. Lindy Hop er nemlig først og fremst en sosialdans, så alle skal kunne danse med hvem som helst. Vi roterer derfor partnere på kurset, så du trenger ikke å ha med egen. 

 

TLH Lindy 2 - Øvetkurs

Onsdager (8. januar  - 17. juni)

Du har gjennomført ett eller flere semester med grunnkurs, og er klar for nye utfordringer. I dette kurset vil du utvide repertoaret av figurer samt variasjoner og kombinasjoner av disse. Det vil være mer fokus på teknikk, musikalitet og kommunikasjon med partner enn på Lindy 1 - Grunnkurs, og tempoet på undervisningen vil være noe raskere. Innholdet i kurset vil variere fra semester til semester og det passer bra å gå Lindy 2 flere ganger. 

 

TLH Lindy 3 - Avansert

Mandager (6. januar  - 15. juni)

Du har flere års erfaring med Lindy Hop, gått flere semestre på Lindy 2 eller lignende og mestrer materialet. Du er nå klar for å ta mer ansvar for egen utvikling i dansen. I Lindy 3 vil det bli jobbet grundig med teknikken, utfordrende variasjoner og utforske nye muligheter i dansen. På dette nivået bytter deltakerne på å undervise hverandre. 

 

Merk:

Kursene holdes ukentlig med unntak av vinterferie, påskeferie og offentlige fridager. Se https://www.trondheim.kommune.no/skolefri/

 

Betaling

Betalt kursavgift gjelder samtidig for Lindy 1, Lindy 2 og Lindy 3 for våren 2020.

Vi er sikker på at du kommer til å like dansen og miljøet, men om du etter de to første kursdagene ikke ønsker å fortsette refunderer vi kursavgiften (minus 50 kr til gebyrer) hvis du melder fra innen 15. mars. 

Ved spørsmål eller problemer med betaling, ta kontakt: kurs@trondheimlindy.no

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon