Barneklatring 9-12 år

Vi starter opp klatring for barn i aldersgruppen 9/10 til 12 år, torsdag 16. januar 2020 for medlemmer av Steinkjer klatreklubb. Barneklatringen vil gå frem til og med 30. april (vi følger skoleruta med fridager). Klatringen varer fra kl. 17.30 – 19.00 i klatreveggen i Steinkjerhallen. Deltageravgiften inkluderer lån av klatreutstyr, inngang i klatreveggen og kollektiv ulykkesforsikring når klatring pågår.

Det er krav om at alle barn som deltar er medlem i Steinkjer klatreklubb. Innmelding gjøres på «Min Idrett». Medlemsavgiften i Steinkjer klatreklubb er satt til 100 kr i året pr medlem.

Vi har 5 autobelayer i hallen som vi kan benytte, men for at det skal bli mest mulig klatring - og ikke så mye venting - er vi avhengig av at foreldre med brattkort har mulighet til å være med å sikre. Da kan vi også benytte tau og klatre i overhenget.

For de som mangler brattkort, vil det bli arrangert brattkortkurs tirsdager 14, 21 og 28. januar kl 17-21. https://www.deltager.no/brattkortkurs_-_tirsdag_142128_januar_2020_14012020

Foreldremøte første kursdag. Husk å ta med egenerklæringsskjema signert første kursdag.

Still i treningstøy og innesko (klatreskoene bruker vi kun i klatreveggen).

Klubben har opprettet egen Facebook-side for gruppen : Barneklatring Steinkjer klatreklubb.

Trenere vil være Arnt Ola Skjerve og Marcin Piotrowski.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon