Oslo Skøiteklubs skøyteskoler på Frogner stadion våren 2020

Velkommen til Oslo Skøyteklubs skøyteskole på Frogner Stadion, Middelthuns gate 26

På skøyteskolen lærer barna grunnleggende skøyteferdigheter og enkle kunstløpsøvelser samtidig som det er lek og moro.

Erfaringsmessig vet vi at de som går 2 ganger i uken på våre skøyteskoler mestrer øvelsene bedre og får raskere progresjon. I OSK har vi flere skøyteskoler og det er mulig å delta på flere av våre skøyteskoler. 

Minstekrav: Man må kunne stå oppreist på skøytene uten å ha støtte.

Treningstider: 

Skøyteskole 4-6 år: Mandag og onsdag kl 17:30 - 18:30

Skøyteskole 7-9 år: Mandag og onsdag kl 17:30 - 18:30

Skøyteskole 10-17 år: Mandag og onsdag kl 18:45 - 19:45

Skøyteskole voksne: Onsdag kl 18:45 - 19:45

Oppstart: 6. januar 2020 

Trenere: Vi har erfarne trenere på isen som selv har vært aktive løpere, noen for mange år siden, andre er fortsatt aktive konkurranseløpere og hjelper våre hovedtrenere på skøyteskolen. 

Bekledning under skoletiden: Hjelm er påbudt for alle. Sykkelhjelm er helt fint å bruke. På skøyteskolen er det viktig å ha på seg gode, varme klær som det er lett å bevege seg i. Det er viktig for trenerne å kunne se hvordan de beveger seg, derfor anbefales f.eks. ull innerst, en ullbukse eller treningsbukse over. Til barmarkstreningen er det viktig med joggesko. De første kunstløpsskøytene kan kjøpes i sportsbutikker eller på nettbutikk for kunstløp. Førstegangsskøyter skal gi god støtte til anklene. Det er viktig å ha skarpe skøytejern. Spør gjerne trenere og leder for skøyteskolen om råd og hjelp.

Avslutning: Skøyteskolen varer så lenge det er is på Frogner Stadion. Erfaringsmessig vet vi at kommunen fjerner isen første uken av mars, så siste gang antas å være onsdag 4. mars.

OSK Intermediate: For viderekomne løpere som ønsker å trene mer etter at skøyteskolen er over, kan vi tilby plass i gruppen OSK Intermediate. Gruppen har istrening samtidig med skøyteskolen i Lørenhallen. Les mer om OSK Intermediate her:  http://www.oslosk.no/p/47451/osk-intermediate

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon