Vondt i kroppen

Kroppsterapi og øvelser for deg som ofte har vondt i kroppen.
Dette er et nytt kurskonsept vi på Satya Yoga starter opp til høsten. Mange sliter med gjentagende eller kronisk vondt i kroppen i form av betennelser, ryggvondt, magesmerter, nakkespenninger eller hodepine. Hvor det ikke er noen klar kur, løsning eller åpenbare årsakssammenhenger. Som tærer både på humøret og selvfølelsen. Det er slitsomt å ha vondt, og det er forvirrende å ikke ha en kropp som er i balanse. 

Vi på Satya Yoga er glad i å hjelpe og undervise, spesielt mot hverdagsslitasje, stress og uro. Vi setter i gang et kurs på dagtid for deg som vil lære mer om kroppens signaler og få øvelser som vil hjelpe kroppen til å få økt sirkulasjon, bevegelighet og styrke. Vi skal få gang på pusten slik at fordøyelse, nattesøvn og konsentrasjonen bedres hvis du ikke har pustet dypt på mange år.Kurset passer alle nivå, og vi guider, hjelper og forklarer underveis i hver øvelse. 

Det blir utlevert sekvenser til hjemmebruk.

Kurset går over 8 uker på onsdager i Sandnes kl. 10-11.15.


Betingelser

Kursavgiften refunderes inntil kursstart mot et administrasjonsgebyr på 200,- Etter kurset er startet gis det ingen refusjons av kursavgift.

Du får som kursdeltager hos Satya Yoga 15% på klippekort som du kjøper i kursperioden og du har mulighet til å ta igjen inntil 2 timer som du eventuelt har gått glipp av. Timene må tas igjen i løpet av kursperioden.

Vi holder alt av utstyr! Ha på deg behagelige klær.

Adressen er: Langgt 41, Sandnes

Hjertelig velkommen skal du være!


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon