Yoga og meditasjon for indre ro og velvære

Restorative yogaSOMATICS og yogaSOMATICS
med Line Vivian Lyng

Disse klassene er for deg som vil ha yoga som gir indre harmoni, ro og velvære, samtidig som det gir deg mer flyt, bevegelighet, smidighet og fleksibilitet i kropp og sinn. 

Våren 2020 blir det 3  klasser hver uke å velge blant: 

ONSDAGER kl 18.30 til 20.00, 90 min restorative yogaSOMATICS  for ro og velvære 

TORSDAGER kl 10.30 til 12.00 - 90 min restorative yogaSOMATICS for vitalitet og harmoni 

ONSDAGER kl 17.15 til 18.15  - 60 min yogaSOMATICS  med organiske bevegelse, flyt og mindfullness. 
De andre ukene blir det meditasjon med Line eller Øivind (event gjestelærere). Dette vil annonseres på fb siden til Terapeutene på Høyden og gruppen "Body, Soul and Life" på fb.

Alle klassene har sin base i yogaSOMATICS, som baseres på den organiske flyten og bevegelsen som kommer fra vårt indre.
Mine klasser har også en stress og-traumebevisst tilnærming, som betyr at du får individuell hjelp og støtte ut fra dine behov og hva som er bra for deg.  

MER OM MINE KLASSER: 
Restorative yogaSOMATICS er for deg som ønsker å finne en dyp indre ro der du kan la hodet få hvile og spenninger gi slipp, samtidig som du blir mer smidig, fleksibel og myk. Det er ingen kompliserte stillinger eller forventninger om å klare mest mulig. Det du trenger og har behov for blir sett og lyttet til.
Har du smerter, stress og spenninger i kroppen er dette en spesielt nærende og helende yogatilnærming, som kan hjelpe deg til å finne nye bevegelser og kapasitet for hvile på en varsom og trygg måte. For å komme dit får du masse hjelp og støtte, og vi bruker masse "props", som puter, pledd og klosser for å støtte opp kroppen din der det trengs. 

YogaSOMATICS handler om å la kroppens organiske intelligens bestemme bevegelsene, samtidig som du inviteres til å komme til et sted. YogaSOMATICS er bygd på ordinære asanas, men her lar vi din egen kropp få bestemme veien dit du skal. Slik skaper vi mer flyt og harmoni i bevegelsene, og du kan overraskes over hva kroppen kan når du lar den selv få bestemme og finne veien. Denne klassen er en del av min videreutdanning i denne yogaretningen, og jeg vil derfor be om at dere fyller ut et kort evalueringsskjema etter timene. Dette vil brukes ift utdanningen og promoteringer. 

Uansett hvilke klasser du går til kan du, ved å praktisere regelmessig, endre ditt forhold til kroppen din og være en støtte for deg i hverdagen. 

I klassene bruker jeg  eteriske oljer og bevisst, somatisk berøring, samt musikk og lyd for å støtte opp om det som du inviteres til. Du bli kun berørt om du ønsker det. Hvis noen er allergisk blir ikke oljer brukt i klassen. 

Line Vivian Lyng (lærer) 
Tlf 92839642
mail: post@terapeutenepaahoyden.no  Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon