Familietur til Sirdal - 2020

OBS påmeldingsfrist mandag 06.januar kl 09:00

Vinterens familietur vil i 2020 bli gjennomført 17. - 19. januar. Som i 2019 vil vi også i 2020 være i Røde Kors-hytta på Sinnes. Det er 55 sengeplasser i hytta, men vi setter tak ved 50 personer fordi det ellers blir svært vanskelig å få romsammensetningen til å gå opp. Vi praktiserer prinsippet "første mann til mølla" så da er det bare å melde seg på.

Prisen er kr 400 for voksne (fra og med 15 år), kr 250 for barn 3-14 år og kr 50 for barn 0-2 år. Dette inkluderer overnatting og mat. Det er dyner og puter på hytta, men dere må selv ta med sengesett, lakenpose eller sovepose.

Vi legger stor vekt på at dette skal være en veldig hyggelig og sosial helg for hele familien, og vi ønsker sterkt at det skal være mest mulig fri for digitale gjenstander som nettbrett, PC-er og andre elektroniske "duppeditter". Vi oppmuntrer til at alt slikt blir igjen hjemme. Dersom noen likevel vil ta med noe av dette, vil vi at det blir benyttet på soverommene og ikke i fellesarealene. NB! Dette gjelder også de voksne!

Ta kjekke brettspill og leker med. Da blir det kjekt og sosialt både for barn og voksne som koser seg sammen med felles aktiviteter.

Alle er med og bidrar til matlaging/kjøkkentjeneste, og det blir lagt lister på fordeling av oppgaver. Utvask ligger i prisen vi betaler.

VIKTIG! Turen er for medlemmer av Turrennklubben. Det er derfor et krav at alle «aktive» skiløpere, og minst en av de voksne i hver familie/husstand, er medlem, og at hun eller han har betalt medlemskontingenten før en melder seg på denne familiehelgen. Dette ordnes enkelt på startsiden ved å trykke på fanen «Bli medlem» øverst på hjemmesiden vår http://turrennklubben.no. Prisen er kun kr 100,- pr år.

Velkommen skal dere være :-)

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon