Diplomkurs: Klassiske Spania og Portugal
med Cathinca Dege
2 kvelder og smak hele 18 forskjellige viner
Tirsdag 28. januar og 11. februar 2020
Klassiske Spania og Portugal
Det skjer en rivende utvikling på den Iberiske halvøy. Spanske viner er bedre enn aldri før. Portugisiske viner byr på et mangfold av druetyper som ikke finnes andre steder. Prisene på vinene er fremdeles ganske gunstige fra begge landene. I løpet av to kvelder går vi nærmere inn på områder, druer og vinstiler fra disse to spennende landene. Vi skal smake både hvite og røde viner. Etter endt kurs har du kanskje fått et nytt favoritt vinland?
Trening gjør deg til mester. I løpet av disse to kveldene blir du bedre kjent med noen av de beste vinområdene på den Iberiske halvøy. Du får smakt noen av deres egne særegne druesorter. Noen laget på tradisjonelt vis og noen mer moderne. Etter kurset vil har du fått vinkunnskap om Spania og Portugal. Økt (vin) kunnskap gir større glede.
Kursinnhold:
Foredrag: Vineksperten Cathinca Dege, tidligere NM i vinsmaking, forfatter, vinjournalist mm.
Kompendium: Alle får med seg kompendium.
Viner: smaking av 9 ulike viner per kurskveld. Totalt 18 forskjellige viner.
Passer for: Kurset passer for både nybegynnere og erfarne vinkjennere.
- alle har behov for lære noe nytt og for de mer erfarne repetere og forbedre smaksteknikkene.
Diplomkurs Spania og Portugal:
Dato: Tirsdag 28. januar og tirsdag 11. februar 2020 kl. 17.30 – 20.00
Sted: Beverage Academy, Uranienborgveien 13, 0351 Oslo
Pris: Medlem NVkF kr. 549,- per kveld. Totalt kr 1.098,-
Pris: Ikke-medlem kr 650,- per kveld. Totalt kr 1.300,-
Påmelding: https://www.deltager.no/diplomkurs_spania_og_portugal_2_kvelder_28012020
Foredragsholder Cathinca Dege
Tidligere norgesmester i vinsmaking - sommelier, Cathinca Dege har lang erfaring fra både vin- og restaurantbransjen. Nå er hun hovedlærer på Beverage Academy (vinkelner utdannelse). I tillegg arbeider hun som foredragsholder, vinskribent og vinkonsulent. Hun har reist rundt i de fleste vinproduserende land og regioner i verden. Hun brenner for opplæring og formidling av vinfaget og deler villig på sin kunnskap.
Velkommen – kunnskap øker gleden!