Grunnleggende aktiviseringskurs

På dette kurset vil du lære grunnleggende ferdigheter som ro, hilse pent, vente, sitt, ligg etc., men du vil også bli indrodusert for forskjellige hundegrener som bruks, agility, rally og lydighet. Vi håper dette gir deg inspirasjon til å fortsette med hundetreniningen også etter at kurset er ferdig. 

Trening innen en gren både du og hunden synes er gøy har flere fordeler: det fremmer et godt samarbeid mellom deg og hunden, hunden får brukt hodet sitt og får med det mental stimuli (en mental sliten hund er en ganske så fornøyd hund!), hunden lærer å jobbe i forskjellige miljøer og med forskjellige forstyrrelser, noe som forebygger problemadferd. 

Kurset er fleksibelt lagt opp - du krysser selv av for 8 kurskvelder av 16, og kan med det påvirke hvilke temaer du ønsker å lære mer om. Du vil møte flere instrukøter på dette kurset - instruktører som er "eksperter" innen sitt felt, og som er aktive innenfor de forskjellige grenene i Asker hundeklubb. 

Kurset foregår innendørs, men flytter utendørs i april. De siste kurskveldene vil med andre ord være utendørs. 

I kursprisen inngår et års "oppfølging" via organsierte treninger på treningsbanen til Asker hundeklubb på mandager til og med 30.04.2021. 


Du velger åtte av følgende kursdatoer (gjøres ikke ved påmelding):
Januar 2020: torsdag 9., 16., 23. og 30.

Februar 2020: torsdag 6., 13., 20. og 27.

Mars 2020: torsdag 5., 12., 19. og 26.

April 2020 (utendørs): torsdag 2., 16., 23. og 30.

Tema for kurskveldene er bl.a: innkalling, hilse pent, ro, passering, sitt og bli, triks, intro til rallylydighet, agility, bruks (søk), konkurranselydighet og styrketrening. 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon