NORDISK ERNÆRINGSKONFERANSE - 2021

Årets største begivenhet for deg som er opptatt av kreft

Møt noen av verdens fremste autoriteter innen kreft-forskning og hør dem fortelle om paradigmeskiftet som skjer nå

Konferansens tema:  Kronisk inflammasjon med fokus på kreft 

Våren 2021 er Norge og resten av verden fortsatt preget av Covid-19. I stedet for å avlyse satser Kostreform på å gjennomføre konferansen som planlagt etter førstkommende sommer. Dvs lørdag 18. september.  


Thomas Seyfried kommer!

Vi er så heldige fortsatt å ha muligheten til å få den verdensberømte kreft-forskeren Thomas Seyfried ved det prestisjetunge universitetet Boston College på programmet. 


Prof. Thomas Rau kommer!

Vi er derfor både glade og en god porsjon stolte over å presentere nyheten om at Prof. Dr. med. Thomas Rau kommer til konferansen. Han regnes som verdens fremste spesialist innen biologisk medisin. Som skaper av dette medisinske feltet har han utviklet meget vellykkede behandlings-protokoller for kreft og andre kroniske sykdommer, med hovedfokus på årsak fremfor symptom.


Maria Borelius kommer!
Maria Borelius er en prisbelønnet vitenskapsjournalist og forfatter som har oppnådd enorm suksess med boka Helserevolusjonen.


Tid: 18. september 2021 - 10.00 - 17.00
Sted: Sandvika, Thon hotel Oslofjord
 

_____________________________

Tema: Kronisk betennelse med fokus på kreft. 

• En ny forståelse av årsakene til livsstilsykdommer.  

• Hva betyr dette for behandling og forebygging?


Ny forskning gir ny innsikt!

Ny forskning gir nå ny innsikt og nye behandlingsmetoder for  tidens livsstilssykdommer. Metabolsk inflammasjon (betennelse) og immunsvikt er her de mest sentrale temaene. Vi ser det innen forskningen rundt kreft, overvekt og autoimmune sykdommer.

På denne konferansen vil du  bl.a. møte professor Thomas Seyfried fra universitetet Boston College. Hans verdensledende forskning ser på kreft som en metabolsk sykdom (red: har med energiomdannelsen i cellene å gjøre). Dette  fører til en radikal fornyelse av hvordan man bør forebygge og behandle de fleste kreftformer. En behandling Seyfried og hans kollegaer omtaler som «ketogen, metabolsk terapi». Hør mer om Seyfried her: https://vimeo.com/564511104

Vi har også lykkes  å få svenske Maria Borelius til konferansen. Hun er prisbelønnet vitenskapsjournalist og suksessforfatter. Hennes bok «Helserevolusjonen – veien til en antiinflammatorisk livsstil» har solgt over 100.000 eksemplarer i Sverige. Den norske utgaven selger også veldig bra. Les mer om Maria her :https://caluna.no/siste/maria-borelius-inflammasjon-gjorde-meg-syk/


Her er et klipp med Thomas Rau hvor han blant annet forteller om sin erfaring med kreftpasienters tarmhelse https://vimeo.com/564514350

Lunsj:

Ønsker du en sunn og god lunsj?  Velg på samme bestilling: «Legg til ny deltager» og der velg lunsjbuffet!


Koronaviruset:

Du får tilbakebetalt billettene om Helsemyndighetene skulle hindre at vi ikke får gjennomføre konferansen som planlagt.


Hovedsponsor:

https://www.pharmanord.com/

Pharma Nord har i nærmere 40 år vært en av Europas ledende produsenter av kosttilskudd, plantebaserte legemidler og legemidler. Med 25 datterselskaper og 20 samarbeidspartnere rundt om i verden er Pharma Nords produkter kjent i Europa, USA, Midtøsten og Asia.
Selskapet utvikler, produserer og markedsfører forskningsbaserte produkter med fokus på biotilgjengelighet, kvalitet, sikkerhet og dokumentasjon.
Pharma Nord har hovedkontor og produksjonsanlegg i Danmark og alle produkter produseres her under farmasøytisk kontroll. Dette betyr at kosttilskuddene blir kontrollert og kvalitetssikret fra råvare til ferdig produkt. Dette gjør at du er garantert trygge og virksomme produkter med samme ensartede kvalitet og innhold i hver tablett eller kapsel.
Pharma Nord utvikler produkter med optimal biotilgjengelighet. Dette er en fordel for deg som forbruker og også en av grunnene til at Pharma Nords produkter blir brukt i forskning verden over. Til nå har Pharma Nords produkter blitt brukt i over 400 publiserte vitenskapelige studier. Studiene bekrefter både opptak, sikkerhet og effekt.


 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *