Laks på Land 2020

Ved et paradigmeskifte? Digitalt Laks på land 2020, 17. september

Konferansen Laks på Land 2020 tar opp aktuelle problemstillinger og tema knyttet til landbasert matfis­koppdrett. Vi har invitert nærmere 30 aktører som er verdt å lytte til! Dette blir årets møteplass for alle med interesse for lakseoppdrett. For å nevne noen av de som kommer: Fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigsten, Ragnar Nystøyl i Kontali, Beyhan de Jong i Rabobank, Carl-Emil Johannessen i Pareto, CEO Johan E. Andreassen i Atlantic Sapphire ASA, styreleder Martin Fothergill i Pure Salmon, styreleder Per Grieg jr i Grieg Seafood ASA. 

På grunn av den pågående epidemien blir konferansen digital, men ikke mindre spennende.

Som deltager får du:

- ...tilgang til hele konferansen; foredrag, debatter mm. Du kan gå inn når det måtte passe!

- ...delta i kommentarfelt med spørsmål, svar, dialog - eller se hva andre skriver/deler av kunnskap

- ...deltagerlisten med navn og firma. Mange leser deltagerlisten med stor interesse, og det er en fin måte å se hvem som er i bransjen. 

- ...en ca. 60-siders skriftlig statusrapport om landbaserte prosjekter world-wide, laget eksklusivt for Laks på Land 2020


Sendingen vil gå live via en egen nettside. Ved uforutsette nettproblemer, vil du uansett få tilgang til en full sending i etterkant. Da kan du spole og hente film når som helst, i mange uker framover. For mer info og program se: NorskFisk.no/lakspaland

Meld deg på for å delta! Fyll ut skjemaet under. 

Melder du deg på får du tilgang til konferansen og alt materiell forbundet med den.  Torsdag 17. september sender vi live fra studio. Det blir en innholdsrik og interessant dag hvor bransjen samles! Får du ikke vært med torsdag 17. september kan du i ro og mak se konferansen i ettertid.  

Innloggingen (brukernavn og passord) er knyttet til én bruker. Er dere flere fra samme selskap som ønsker å delta, tilbyr vi rabatter.  


 

Registreringsskjema