Fødselsforberedelse i vann      OBS!! Hvis du er inne og ser på dette kurset, så vent litt med å melde deg på. Alle svømmebasseng er lukkede akkurat nå, også det varme bassenget på Lassa som vi bruker til Fødselsforberedelse i vann.

Hold gjerne øye med Mamastork på FB og IG - vi annonserer alle forandringer der - også om det skulle bli mulig å starte opp dette kurset etter påske!Fødselsforberedelse i vann!


På dette kurset kan du forvente deg en god kombinasjon av lett trening i 34 grader varmt vann, fokus på pust og avspenning og tid til prat om fødselen som ligger foran deg.

Treningen er tilpasset den gravide kroppen din, og du vil oppleve at det er deilig å bevege seg i vann. Belastningen på kroppen og leddene dine er mye mindre enn på land, samtidig som du kan få en god treningsøkt hvis du jobber med motstanden i vannet og tar litt i. Du kan være godt trent på forhånd, eller du kan ikke ha trent noe i det hele tatt - kurset favner alle. Vi pleier å si, at her er det lov å være høygravid og ta alle de hensyn som trengs :)

Du er velkommen også om du har bekkenproblemer eller har mer enn èt barn i magen.

På hver kursgang fokuserer vi også på pust og avspenning, samtidig som det er tid til prat om fødsel og hvordan du kan tenke om den store jobben, som ligger foran deg. 


PRAKTISK INFO:

Kurset går over fem fredager, alltid fra klokken 15:15 - 16:30 + garderobetid etter kurset. Jeg er der som regel rundt klokken 15:00, så du kan komme allerede da. Klokken 15:15 går jeg selv i garderoben. 


17. April

24. April

8. Mai

15. Mai

29. Mai


Adressen er Rektor Berntsens gt 12, men du kjører inn Rektor Oldensgate, første avkjørsel til høyre etter at du har tatt av fra Madlaveien

OBS: Du parkerer på parkeringsplassen (du kjører inn og forbi Siddisstova og  St Svithun videregående skole ).

Fra parkeringsplassen er det rett ned trappene til bassenget.

Husk: Bikini eller badedrakt eller lignende - det er ikke så viktig at det er så fancy, bare det funker.

Ta med drikke!


Beste hilsen fra jordmor Ragna, Mamastork. 


 

Registreringsskjema