TRONDHEIM: RAW FOOD til hverdag og fest, 18-25 år

Fullbooket!

Bli medlem! Du kan som del av et Unge Kokker lokallag søke om midler til å gjennomføre kurset der du bor! Dere må være min. 5 stykker i lokallaget.

Les mer om medlemskapet her

Student, småbarnsforelder eller bare blakk?

Dette kurset er for deg mellom 18 - 25 år.

Du må være medlem i Unge Kokker - og kan betale medlemskapet ditt samtidig til høyre på denne siden.

Kurset koster kr. 250 + medlemskap 1 år kr. 250.

Ordinær pris dette kurset: 2 500


TRONDHEIM, 12. - 13. februar 2011 


Frokost, lunsj, middag og dessert – 2 dagers kurs i raw food matlagning for unge voksne som gjør 5 om dagen til en drøm!


       


Bli med på et todagers matkurs der vi viser deg hvordan frukt, grønt, nøtter og oljer kan bli til luksuriøse retter - smakfullt, morsomt og variert. Vi byr på spennende alternativ til både frokost, lunsj og middag – og gjør 5 om dagen til en smakssansenes fest. Vi begynner med enkle smoothies, den perfekte frokost eller som mellom-måltid, og fortsetter med spennende salater og smaksmettede dressinger og sauser, som kan serveres med kjøtt eller fisk.

Vi fortsetter med gourmet måltider utover det vanlige med krydret gryterett, asiatiske vårruller med hjemmelaget søt chilisaus, en varmende suppe og vegetar Sushi Gourmet.

     


Og selvfølgelig – fantastisk gode desserter med paier og sjokoladekake i flere varianter. Alle desserter er uten sukker, gluten, og meieriprodukter. 
Vi utforsker næringsrike, alminnelige og eksotiske råvarer som gjør det enkelt å bringe levende mat med inn i hverdagens kosthold. Underveis leker vi med den variasjon av råvarer og muligheter som raw food tilbyr, og gir godt med plass for samtaler mellom deltagerne og kursleder. 
Du lærer noen enkle grep med mat som kan forberedes i helgen, som gjør det enkelt å lage næringsrike og sunne middagsretter til hele familien gjennom uken.


   


ALT DETTE FÅR DU GJENNOM KURSET:


En innføring i hvordan du lager smakfull, næringsrik og spennende mat med mye frukt, bær, grønt, nøtter og frø, på helt nye måter. Kan spises som egne måltider, eller sammen med kjøtt eller fisk. 5 om dagen blir en drøm etter dette kurset.Frokost, mellommåltid og aftensmat med Smoothies, Sorbet-is, Granola(frokostblanding) og Shakes.Fantastiske desserter som sjokolade- og gulrotkake, sjokoladebarer og iskake med sunne ingredienser!TRONDHEIM

Dato:
12. - 13. februar 2011.
Sted:
Rosenborg Ungdomsskole, Stadsingeniør Dahls gate 1
Kurstid:
kl. 10.00 til kl. 17.00 begge dager

Pris:
Kr. 250,-    Kun for medlemmer, 18-25 år

Prisen inkluderer: 6 måltider, alle råvarer og over 20 deilige retter + dressinger, sauser og ”oster” som tilbehør, samt egen oppskriftsmappe.

Velkommen til et inspirerende kokkekurs med mat som over tid vil endre energinivået og overskuddet ditt! 

Unge Kokker er en ideell organisasjon som arbeider med å fremme kreativ, spennende og sunn matlaging med økologiske råvarer blant unge mennesker.
Vi tilbyr kreative kokkekurs for barn, ungdom og innimellom voksne. Kursene ledes av profesjonelle kokker på høyt nivå, med 12  deltakere per kurs. Dette gir en optimal situasjon for læring.


Les mer om Unge Kokker her

Finn oss på FACEBOOK

    

Sted: Rosenborg Ungdomsskole
Startdato: 12.02.2011 10:00
Påmeldingsfrist: 04.02.2011 23:00
Legg til i kalender


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjonKontaktperson for arrangementet:
Sonia
Tel: 47442000
kurs@ungekokker.noLik Deltager.no på Facebook: