TRONDHEIM: RAW FOOD til hverdag og fest, 18-25 år
Fullbooket!
Bli medlem! Du kan som del av et Unge Kokker lokallag søke om midler til å gjennomføre kurset der du bor! Dere må være min. 5 stykker i lokallaget.
Les mer om medlemskapet her
Student, småbarnsforelder eller bare blakk?
Dette kurset er for deg mellom 18 - 25 år.
Du må være medlem i Unge Kokker - og kan betale medlemskapet ditt samtidig til høyre på denne siden.
Kurset koster kr. 250 + medlemskap 1 år kr. 250.
Ordinær pris dette kurset: 2 500
TRONDHEIM, 12. - 13. februar 2011
Frokost, lunsj, middag og dessert – 2 dagers kurs i raw food matlagning for unge voksne som gjør 5 om dagen til en drøm!
Bli med på et todagers matkurs der vi viser deg hvordan frukt,
grønt, nøtter og oljer kan bli til luksuriøse retter - smakfullt,
morsomt og variert. Vi byr på spennende alternativ til både frokost,
lunsj og middag – og gjør 5 om dagen til en smakssansenes fest. Vi
begynner med enkle smoothies, den perfekte frokost eller som
mellom-måltid, og fortsetter med spennende salater og smaksmettede
dressinger og sauser, som kan serveres med kjøtt eller fisk.
Vi
fortsetter med gourmet måltider utover det vanlige med krydret
gryterett, asiatiske vårruller med hjemmelaget søt chilisaus, en
varmende suppe og vegetar Sushi Gourmet.
|
|
|
|
|
Og selvfølgelig – fantastisk gode desserter med paier og
sjokoladekake i flere varianter. Alle desserter er uten sukker, gluten,
og meieriprodukter.
Vi utforsker næringsrike, alminnelige og eksotiske
råvarer som gjør det enkelt å bringe levende mat med inn i hverdagens
kosthold. Underveis leker vi med den variasjon av råvarer og muligheter
som raw food tilbyr, og gir godt med plass for samtaler mellom
deltagerne og kursleder.
Du lærer noen enkle grep med mat som kan
forberedes i helgen, som gjør det enkelt å lage næringsrike og sunne
middagsretter til hele familien gjennom uken.
ALT DETTE FÅR DU GJENNOM KURSET:
|
•
|
En innføring i hvordan du lager smakfull,
næringsrik og spennende mat med mye frukt, bær, grønt, nøtter og frø, på
helt nye måter. Kan spises som egne måltider, eller sammen med kjøtt
eller fisk. 5 om dagen blir en drøm etter dette kurset.
|
|
|
•
|
Frokost, mellommåltid og aftensmat med Smoothies, Sorbet-is, Granola(frokostblanding) og Shakes.
|
|
|
•
|
Fantastiske desserter som sjokolade- og gulrotkake, sjokoladebarer og iskake med sunne ingredienser!
|
TRONDHEIM
Dato:
12. - 13. februar 2011.
Sted:
Rosenborg Ungdomsskole, Stadsingeniør Dahls gate 1
Kurstid:
kl. 10.00 til kl. 17.00 begge dager
Pris:
Kr. 250,- Kun for medlemmer, 18-25 år
Prisen inkluderer: 6 måltider, alle råvarer og over 20 deilige retter + dressinger, sauser og ”oster” som tilbehør, samt egen oppskriftsmappe.
Velkommen til et inspirerende kokkekurs med mat som over tid vil endre energinivået og overskuddet ditt!
Unge Kokker er en ideell organisasjon som arbeider med å fremme kreativ,
spennende og sunn matlaging med økologiske råvarer blant unge
mennesker.
Vi tilbyr kreative kokkekurs for barn, ungdom og
innimellom voksne. Kursene ledes av profesjonelle kokker på høyt nivå,
med 12 deltakere per kurs. Dette gir en optimal situasjon for læring.
Les mer om Unge Kokker her
Finn oss på FACEBOOK