Oslo Tango feat. Silvio La Via oktober 2019

Dette er den 11. gangen Silvio kommer til Oslo. Første gang var i 2014. Vi er kjempefornøyd med alt det han har lært oss. Han er mer populær enn noensinne i Buenos Aires, og i Athen sier de at han er en viktig grunn til at de har det sterkeste Tangomiljøet i hele Europa. Som de aller fleste Tangofolk her i Oslo vet,  Silvio er en karismatisk og spesiell person, en som elsker tangoen og har holdt på med dansen hele livet, men han elsker også mennesker og det at de vil lære, utvikle seg og gå i dybden. Slik gjenkjenner du en ekte mester, en som er veldig interessert i sine elevers utvikling og særpreg. Det sies at han er et levende oppslagsverk i tangoens historiske figurer. Selv er han en usedvanlig musikalsk, kreativ og følsom danser.


Denne gangen skal han i tillegg til våre mandager og privatundervisning, gi en klasse onsdag 2. oktober på Tangoskolen. «Du, jeg - oss» Ta kontakt med Ina hvis du ønsker privattimer. Under følger høstens poetiske program. Velbekomme // buen provecho!


Mandag. 7. oktober:  Kulturhuset Special Night Live

Kl. 1900 - 2030 klasse med Silvio La Via: "4 lunas para 4 lunes" 

OBS! Angående kurset før konserten på mandag 7. oktober. Det har sneket seg inn en mulighet for misforståelse i temabeskrivelsen, tema er som følger: 
NR. 1 *Primer luna : El y ella en el abrazo // Han og hun i abrazoen. 
Jeg skjønte at noen trodde dette var herreteknikk, det er ikke det, kurset er for par og gjøres på Silvios vis.

*Konsert med fiolinisten Karl Espegaard, gitarist Diego Romero, og opplesning av Tango på norsk. Musikken er dansbar. Dj. Thea 


Mandag 14. oktober : cak - Pilestredet 75c

Kl. 1900 - 2030 klasse med Silvio La Via: "4 lunas para 4 lunes"  NR. 2 *Segunda luna : La piel del tango // Tangoens skinn - kurset er for par og gjøres på Silvios vis.


Mandag. 21. oktober: Kulturhuset

Kl. 1900 - 2030 klasse med Silvio La Via: "4 lunas para 4 lunes" NR. 3*Tercer luna : Vos, yo : nosotros // du, jeg, og vi to - kurset er for par og gjøres på Silvios vis.Mandag. 28. oktober: CAK - Pilestredet 75c

Kl. 1900 - 2030 klasse med Silvio La Via: "4 lunas para 4 lunes" NR. 4 *Cuarta luna : Nuestra eternidad // vår evighet - kurset er for par og gjøres på Silvios vis.


Sted: Kulturhuset - Youngsgata 6 & CAK - Pilestredet 75C


I tillegg lager vi en liten lukket workshop helga rundt milongaen:  25. 26. og 27. oktober. På Cak fresh og lørdag, i Møllergata på søndag. Send meg melding, sms, email ina(at)mac.com hvis du/dere vil være med på det. 2 timer fredag, lørdag og søndag. Maks 5-10 par. Ganske høyt nivå. Sted : cak og Møllergata 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon