Smertefri Fødsel - Bootcamp for par


                   

SMERTEFRI FØDSEL - Bootcamp for par.

Klokkeslett:  09:00 - 15:00

BOOTCAMP FOR PAR


En BOOTCAMP FOR PAR i Smertefri Fødsel passer for dere som sammen og  trinn for trinn vil trene dere opp til en aktiv fødsel, hvor deres eget konsentrerte fødselsarbeid er i fokus i stedet for smerte og panikk. Dere får den mest effektive panikk- og smertehåndteringen, nøye utviklet etter den nyeste viten om smerteforskning.

Dere kommer utelukkende til at få handlingsfokuserte og håndgripelige fødeteknikker i tillegg til en unik viten, dere ikke kan lese dere til i bøkene eller oppnå innsikt i noe annet sted.

Resultatet er, at dere kan oppnå en fødsel, hvor du som føder er med til å styre kroppen din i stedet for at den styrer deg — og du som partner presis vet  hvordan du stepper opp, når hun er halvveis i fødselsarbeidet og ikke er så pratsom lenger.

Dagen er til dere, som vil bruke én intensiv dag på sammen til å forberede dere på å gjennomgå fødselen som et samarbeidende team. 

Fokus er på dere: Du, som skal føde med en bevisst reaksjon på din kropp i forløpet. Og du, som skal understøtte henne som en aktiv samarbeidspartner — dere lærer hvordan dere kobler dette arbeid optimalt ved å fokusere på det, vi har testet i årevis og vet fungerer. Oppdag som fødselspartner hvordan effektive, rasjonelle og praktiske teknikker gjør, at hun styrer smertesignalet, mens du understøtter hennes innøvde teknikker og dermed blir en aktiv medspiller i stedet for å være hengitt til følelsen av maktesløshet  ved siden av én, som føder i forpinthet.

Forvent en uhøytidelig, direkte, seriøs stemning og tilgang på dagen, hvor det vektlegges, hva dere selv stiller opp, som fødselen går fremover. Dere vil gå fra dagen oppløftet til å gå igang med fødselen, når riene melder seg og i tillegg ha et uvurderlig fundament av viten om påvirkning av kropp, hjerne og nervesystem, som dere selv bruker aktivt i fødselen.

Vi anbefaler at du har minimun 3-4 uker til termin etter kursdagen. Har du kortere tid så ta endelig kontakt med oss så vi kan hjelpe deg med en individuell tilpasset løsning!  

PRISEN ER PR PAR.

Inkludert i priser er følgende: Oppmøte for to på selve kursdagen, lunsj på "Bevaremegvel", tilgang til et stort digitalt materiale, herunder lydfiler, instruksjonsvideoer, e-bok og  to film. I tillegg individuell rådgivning frem til termin, etterfødselscafè og  selvsagt masse god sjokolade på kursdagen :-) Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon