KIK Skate & Skills - I samarbeid med SWETEC HOCKEY

Kristiansand Ishockeyklubb kan i samarbeid med SWETEC Hockey ønske velkommen til KIK Skate & Skills 3.-6. oktober 2019 på Idda Arena.

Denne gangen kommer SWETEC med et helt nytt konsept! Vi blir de første til å få dette. Dette er en unik mulighet å være med på.

Vi har startet et samarbeidet med SWETEC Hockey, og tilbyr en hockeycamp med stort fokus på læring og ferdighetsforbedring! Denne campen er for spillere som ønsker 100% hockeyfokus, med nyskapende opplæring, hard trening og disiplin. Alle barn får 3 is-økter om dagen, off-ice trening, teknikk og teori.Dagge bruker sin kompetanse på skøyteteknikk på alle nivåer og har landslags- og toppseriespillere fra Sveits i sin "stall" samt mange "TV-puckere".

SWETEC Hockey ble etablert i 2001 av Dag Wenström, en av Sveriges beste skøyte- og teknikktrenere. Sammen med KIK har Dagge tilpasset en omfattende og allsidig hockeycamp hvor hovedfokus er på moderne skøyteskjær-, teknikk- og ferdigheter. Mellom is-øktene fortsetter læring med treningskonsept utviklet av SWETEC med fokus på å være sterk, rask og skadefri.

KIK Skate & Skills er i uke 40, 3.-6. oktober 2019 for alle spillere født 2001-2010 (U18-U10)

Registreringsmøte onsdag 2.oktober kl 1700 (og torsdag 3.oktober kl 0730 for de som kommer torsdag). Campen varer fra torsdag til søndag. Det er mulighet for is onsdag kl 1900-1945 for de som kommer onsdag. Det blir smålagsspill. OBS!! Endring!

I tillegg til SWETEC, vil trenere fra KIK være med på og av isen.

Påmelding på deltager.no/SkateAndSkills. Pris kr 2495,- for spillere med lisens i KIK. (Spør om kampanjekode på mads@kik.no) Andre 2795,-. Målvakter i KIK, 1095,-. Andre målvakter 1295,-.

Ved spørsmål om påmelding, kontakt Mads Gabriel Scott på mads@kik.no.


OBS! Det er begrenset antall plasser og campen blir fort full. Førstemann til mølla!

Nå har vi også en hotellavtale på plass for dere som kommer utenbys fra. Send epost til kristiansand.booking@olavthon.no med emne: KIK hockeycamp Oktober 2019. 
Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon