Høstkonferansen 2019

Meld deg på Trøndelags kanskje viktigste møteplass for oss som brenner for HR, organisasjonsutvikling og ledelse.

Høstkonferansen starter med lunsj og nettverksbygging. Deretter fyller vi dagen med foredrag fra engasjerende personer med ulike perspektiver på vårt fagfelt.

Årets høstkonferanse går av stabelen 14. november på Digs – Trondheims nyeste coworking space.

FOREDRAGSHOLDERNE ER: 

- Frode Hübertz Haaland: Førsteamanuensis i Organisasjon og Ledelse. Aktuell med boka «Å knytte bånd: Rekruttering, utvelgelse og innfasing av nyansatte». 

- Stine Vintervoll: Nominert til Oslo Miljøpris 2019 for sitt klima- og miljøarbeid. Utdannet siviløkonom, driver @baerekraftsreisen og jobber hos Norges største miljøsertifisering. Hevder engasjement for bærekraft er ettertraktet kompetanse i fremtidens arbeidsliv. 

- Tom E. Nørbech: Mastergrad i sosiologi og psykologi. Han har de ti siste årene arbeidet med å utvikle nye løsninger innen transportsektoren, nå i AtB, og har erfart hva det kreves å få dyktige fagfolk til å arbeide sammen på en smidig måte. 

- Ingvard Wilhelmsen: Professor emeritus ved Universitetet i Bergen og spesialist i indremedisin og psykiatri. Driver i dag Norges eneste hypokonderklinikk og mener mye om hvordan vi kan forholde oss til livets nedturer. 

For mer informasjon, se arrangementet på Facebook.

Hvem er Trøndelag HR-forum?

Trøndelag HR-forum er en interesseforening som begeistrer og skaper nettverk for folk som jobber med folk. Gjennom året arrangerer vi faglige eventer, som månedlige frokostmøter og den årlige høstkonferansen.

Avbestillingsregler:

  • Ved avbestilling senere enn 14 dager før konferansedag betales 50% konferanseavgift.
  • Ved avbestilling mindre enn 5 virkedager før konferansen refunderes ikke.
Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon