Påmelding sommerskoler LBK 2020

HER KAN DU MELDE DEG PÅ EN INNHOLDSRIK SOMMERLEIR - SOMMER 2020


SOMMERSKOLER - CAMP LBK

Våre populære sommerskoler er for de mellom 9 år og 15 år. Vi møtes hver dag (mandag-fredag kl 08.00-16.00) og har det kult med brettseiling, SUP og mange andre aktiviteter både på land og på vann. Dette er en kjempe morsom uke med lek og læring. Vi har fokus på det sosiale og skal sørge for at alle barna har en super uke. Erfaringen vår er at denne uken passer for alle, enten du har erfaring fra brettseiling fra før eller du vil prøve for første gang. Vi tilpasser innhold og aktiviteter til alle som er med.  Vi holder alt utstyr, med unntak av neoprensko (anbefales). Det vil være 1 instruktør per 4-5 elever. Det serveres god og næringsrik lunsj hver dag (inkludert i prisen).  Deltakerne kan i tillegg kjøpe brus, is, og pølser til klubbpriser.


ANDRE SPØRSMÅL

Dersom du ikke får meldt deg på, skyldes det at kurset er fullt. Ta eventuelt kontakt oss på kurs@lysakerfjorden.noHar du spørsmål, så ta gjerne kontakt med oss.VI TILBYR OGSÅ  

Privattimer med profesjonell trener

Kortkurs

> Sesongkurs

Bedriftseventer

Mer om vårt tilbud på lysakerfjorden.no


All deltagelse på kurs og trening i LBK regi skjer på eget ansvar. LBK tar ikke ansvar for slitasje eller skader på deltagernes utstyr. Ved bruk av LBK utstyr vil slitasje/skade på LBKs utstyr som skyldes normal trenings-/kursaktivitet dekkes av LBK, men LBK forbeholder seg retten til å kreve erstatning for uaktsom bruk av klubbens utstyr.

 

Registreringsskjema