Valpekurs v/ Trondheim Hundeskole avd. Nordøst

Velkommen på valpekurs hos Trondheim Hundeskole avd. Nordøst! 

 

Har du fått valp og ønsker en god start, er valpekurset vårt midt i blinken for deg!

Kurset passer for valper fra 8 uker - 6 mnd. 

______________________________________________________________________________________________________________________________

Hos oss i Trondheim Hundeskole står du og hunden din i fokus, og vi er opptatt av at man skal få et så trivelig hundehold som mulig. Derfor benytter vi positive og belønningsbaserte treningsmetoder som er dokumentert å ha effekt, både i teori og praksis. Vi har også små grupper, slik at vi kan tilpasse treningen til deg og hunden din.

Vi anbefaler valpekurs for absolutt alle valper, fordi det er en super måte å starte sosialiseringen, og bli kjent med valpen din på. Det er i denne tidlige perioden at grunnmuren for resten av hundeholdet bygges, og ved å ha fokus på samarbeid og læring nå, legger du godt til rette for framtida.

Vi er svært opptatt av mestring, det være seg i passeringssituasjoner med andre hunder, eller det å være rolig og trygg rundt barn. Vi legger godt til rette for at dere får den veiledningen dere trenger.

Vi har et lavt antall deltakere på våre kurs, og minimum to instruktører per kurs. Dette vil si at dere får den oppfølgingen dere skulle trenge, svar på spørsmål og hjelp til utfordringer dere kan møte på.

Alle våre instruktører gjennomgår minimum et toårig utdanningsløp. De har også god praktisk erfaring med hund.
Vi benytter oss kun av metoder som er i tråd med dyrevelferdsloven, og basert på lang forskning, slik at dere får så god start på hundelivet som mulig.


På valpekurset skal vi blant annet gjennom følgende øvelser og temaer:

- Teorikveld

- Kontakt

- Sitt og ligg

- Bli

- Gå pent i bånd

- Innkalling

- Miljøtrening

- Forbuds-trening (nei-øvelse) og ventetrening

- Roligtrening

- Hilsetrening

- Møtetrening

- Hundens 5 om dagen (aktivisering)

- Helse og hund


Praktisk informasjon

Oppstart 20.08.2019 kl. 18:30
Denne kvelden avholdes på Voll Gård (se kart)

Den første kvelden er kun teori og derfor uten hund. 
Teorikvelden varer i ca. 2,5 time. Da går vi blant annet gjennom hundens signaler, læring og metoder og valpens utvikling til å bli en voksen hund.

De neste 6 kurskveldene er praktisk trening på ca en time. 
Oppmøte 18:30 på Tungasletta 2 

Kle dere og hundene etter været! 


For å melde deg på kurset fyller du ut feltene, og vi setter stor pris på om du skriver en kommentar om du har spesielle ønsker for kurset eller annen nødvendig informasjon om hunden (for eksempel om den har allergi, er omplassert, har utfordringer rundt andre hunder eller mennesker o.l.) Det gir oss et bedre bilde av hunden din og hvordan vi kan tilrettelegge for en positiv kursopplevelse. (GDPR- denne informasjonen er utelukkende for vårt bruk slik at vi kan tilpasse kurset til deg og hunden din, og vil ikke bli videreformidlet eller på annen måte kommersielt utnyttet.)


Etter endt kurs får dere tilgang på et års gratis miljøtrening med instruktør tilstede, i regi av oss. Dette er et nyttig tilbud for å trene videre på det dere har lært, opprettholde sosialisering, samt forberede valpen på unghundperioden og pubertet. Disse treningene blir annonsert via Facebook-siden vår og foregår en gang i uken.


Om du skulle ha andre spørsmål om kurset kan du kontakte oss på Facebook-siden vår, eller sende oss en e-post: nordost@trondheimhundeskole.no 


Hvis du likevel ikke ønsker å delta har du ifølge angrefristloven rett til å heve kjøpet innen 14 dager. 

Ved påmelding i dagene før kursstart må du melde deg av senest 48 timer før kurset starter. 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon