Meditasjonskurs: Ň lage et Rom For Ro.

Ønsker du et rom for ro i hverdagen? Vil du lære meditasjon og enkle teknikker for ro, hvile og stress-mestring?

Når vi setter av en fast tid i uken hvor vi legger til rette for at kroppen og sinnet kan falle til ro, kan det gi en større opplevelse av ro i hverdagen, og være lettere å ta vare på seg selv med metoder som kan redusere stress.

Dette kurset er åpent for alle som ønsker seg mer ro i en stresset hverdag, og som ønsker å lære å meditere. Vi setter av 60 minutter en gang i uken. Du ledes igjennom enkle oppmerksomhet- og avspenningsøvelser som er designet for å kunne roe sinnet, nervesystemet, pusten og kroppen. Øvelsene ledes sittende på stol. Det finnes noen puter tilgjengelig for deg som ønsker å sitte på gulvet. Forkunnskaper er ikke nødvendig.

Praktisk informasjon:
Sted: Dronningens Gate 23, rom 203 (2. etasje)
Tid: Onsdager kl 16:15-17:15. Vi starter presis, kom gjerne 5-10 min før.
Kursstart: 4. September
Pris: 850 kr (Kurs over 4 ganger)
1600 kr (Kurs over 8 ganger)
Nivå: Passer for alle.

Påmelding: Kjøp billett på deltaker.no og bruk skjemaet nederst på denne siden. Ønsker du faktura, send epost til romforro@gmail.com, og fortell når du ønsker å starte, og om du vil melde deg på 4 eller 8 ganger.

Det er begrenset med plasser (10 plasser per kurs). Du kan melde deg på 4 ganger, 8 ganger. Drop-inn er mulig. Sms til 41542669 for å sjekke om det er ledig plass.

Påmeldingen er bindende. Vær vennlig å påse at du kommer tidsnok til timen. Kom gjerne 5-10 minutter før, så du kan finne deg en god plass i rommet. I respekt for de andre deltakerne låses døren når timen starter.


 

Registreringsskjema